Yapımı Devam Eden 250 Yataklı Iğdır Devlet Hastanesi Çalışmaları Yerinde Görüldü

Tarih : 2013-10-01 / Kategori : Sağlık

Yapımı Devam Eden 250 Yataklı Iğdır Devlet Hastanesi Çalışmaları Yerinde Görüldü

    İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan EROL, İnşaatı devam eden hastanede durum değerlendirmelerinde bulundu.
     İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan EROL, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Bülent KAYA, İdari ve Mali İşler Başkanı Hüseyin YANARDAĞ ve beraberindeki ekiple yapımı devam eden 250 yataklı Devlet Hastanesi inşaatını gezerek değerlendirmelerde bulundu. Temeli 22 Ekim 2011 yılında Sağlık Bakanımızca atılan ve bugün yaklaşık yüzde 80-85 i tamamlanan hastane için değerlendirmelerini aktaran Sağlık Müdürü EROL, İlimizde sağlık hizmetleri açısından olumlu gelişmelerin yaşandığını, şu an yeni hizmet binalarının yapılması, iyileştirilmesi ve yenilenmesi açısından birçok çalışmanın devam ettiğini belirtti.
    Sağlık Bakanlığının Sağlıkta Dönüşüm Projesi Kapsamı içinde insan odaklı,  memnuniyete dayalı, daha iyi koşullarda sağlık hizmeti alabilme hakkından yola çıkılarak üretilen bu projeye desteklerini esirgemediklerini, ilimizde mevcut hastane ve ek binalarının yöre ve çevre halkının kapasitesine göre, ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandığını, yeni Hastanenin hizmete açılmasıyla Iğdır’ın bu anlamda ciddi bir rahatlama yaşayacağını belirten Müdür EROL; “modern dizaynı, tek ve en fazla iki kişilik odaları ve son sistem teknik donanımları ile tüm branşların hizmet verebileceği yeni hastanemizin sadece Iğdır için değil, çevre illerdeki hastalar içinde tercih edilen bir sağlık kuruluşu olacağını” söyledi.          Ayrıca Sağlık  Müdürü EROL ve Genel Sekreter Uzm. Dr. Bülent Kaya, hastane inşaat çalışmalarının hızlandırılması, halkımıza yeni hastanenin bir an önce faaliyete geçirilip, hizmet vermesinin gerekliliği yönünde görüş birliğiyle yapılan işin takipçileri olduklarını belirttiler.

Facebook Beğenenler

  1. Vatandas 2013-10-01 11:20:17

    Igdir Devlet Hastansi pislikten gecilmiyor.Hicbir yetkilinin gözleri görmüyormu.Bu kadar basi bos birakilmis bir sehir ve hastane olamaz.Yeni hastanenin birseye benzemeyecegi belli.Hersey Mantiktan uzak.Hicmi bir mühendis avrupa standartlarini bilmiyor.Hicmi baska hastane gören yokmu en güzeli neyse o yapilsin.Ama cabuk yikilsinki birkac sene sonra tekrar yeni hastane ihalesi yapilsin.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.