Genel Sekreter Uzm. Dr. Bülent Kaya ”Türkiye’de Sağlık hizmetlerinde yeni bir sayfa açılmıştır.”dedi

Tarih : 2013-11-08 / Kategori : Sağlık

Genel Sekreter Uzm. Dr. Bülent Kaya ”Türkiye’de Sağlık hizmetlerinde yeni bir sayfa açılmıştır.”dedi

    Genel Sekreter Uzm. Dr. Bülent Kaya, “2 Kasım 2012 yılında Türkiye’de Kamu Hastaneleri Birliği Kurumu kurularak, 663 sayılı Kanun Hükmündeki Kararnameyle Sağlıkta Dönüşüm Programı halkımıza daha etkili, hakkaniyetli, ulaşılabilir ve kaliteli sağlık hizmeti sunması adına yeni bir yapılanma gerçekleştirilmiştir.” dedi.
    Genel Sekreter Kaya, “Yeni yapılanma ilk Türkiye genelinde 87 Kamu Hastane Birliği kurulmuş  ve hizmet vermeye başlamıştır. Böylelikle Türkiye’de sağlık hizmetlerinde yeni bir sayfa açılmıştır. 2. ve 3.  Basamak sağlık hizmetlerinde kaliteyi artırmak verimli ve etkili sağlık hizmeti sunmak, ulaşıla birlik olmak ilkesi ile bu atılım yapılmıştır. Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun var olma nedeni: insan odaklı, ihtiyaç ve beklentileri karşılayan, yüksek kalitede sağlık hizmeti sunan, yeniliklere öncülük eden, çalışanlarının sürekli gelişmesini gözeten ve güven içinde çalışmasını sağlayan bir kuruluş olmaktır. Bu kurum yüksek kalitede hizmet sunan sağlık sistemi vizyonundan hareketle her zaman en iyisini elde etmek için çalışmalarını sürdürmeye devam ettirecektir.
     Kuruluşumuzun 1. Yılı tamamlanmış olup, başta Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezinoğlu’na, Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu’ya ve Kurum Başkanlığı çalışanlarımız ile Iğdır ilimizde görev yapan tüm sağlık çalışanlarına göstermiş oldukları üstün başarı ve çalışmalarından dolayı, herkese saygı ve sevgilerimi iletir, başarılarımızın devamını diler 1. Kuruluş yıl dönümünü tebrik ederim.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.