MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN'ın, Yaver ÜNSAL'ın Vefatının 16. Yıldönümüne İlişkin Mesajı

Tarih : 2013-11-20 / Kategori : Siyaset

MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN'ın, Yaver ÜNSAL'ın Vefatının 16. Yıldönümüne İlişkin Mesajı

    Milliyetçi Hareket Partisi'nin Iğdır'daki gelişiminde büyük rol oynayan ve en zor günlerde partisinin başında bulunan MHP Iğdır Eski İl Başkanı Yaver ÜNSAL, 20 Kasım 1997 tarihinde bir trafik kazası sonucu bizlere veda etse de bıraktığı miras ve örnek teşkilatçılığı
hala özlemle anılmaktadır.
    Iğdırımızın içerisinden geçtiği en kritik dönemlerde inandıklarını yılmadan savunmuş ve bu zor günlerde Iğdırımızı ve Iğdırlıların  mücadelesine önderlik etmiştir. Dağlık Karabağ Savaşı süresince de ülkümüzün kahramanı ve partimizin İl Başkanı Yaver ÜNSAL olarak büyük mücadele vermiş, Türk dünyası için elinden geleni sonuna kadar yapmıştır. Yeri geldiğinde cephede bir nefer, yeri geldiğinde dava arkadaşlarına önderlik eden kıymetli kişiliği ile bütün ülküdaşlarımız için sadece güzel bir örnek değil, hem tarihimizde hem de ufkumuzda önemli bir yere sahip olmuştur. Yaver ÜNSAL, bütün ülküdaşlarının yanında sadece iyi günde değil, kötü günde de bulunmuş ve gönülleri fethetmiş, faaliyetleri ile Iğdır'ın birlik ve beraberliğinin devam ettirilmesinde büyük hizmetleri olmuştur.
Yaver ÜNSAL'ın aziz hatırasına saygı duyan Iğdırlı hemşerilerimiz, Allah'ın izniyle Iğdır'ı ne bölücülere ne de yandaşlara kaptıracak, yerel seçimlerden sonra Iğdırımıza layık olan üç hilali Iğdır Belediyesi'nde dalgalandıracak ve Iğdır'ın 86 yıllık geleneğini devam ettirecektir.
Bu düşüncelerimizle, vefatının 16. senesinde Yaver ÜNSAL Ağabeyimizi rahmet ve saygıyla anıyor, Cenab-ı Allah'tan mekânının cennet, ruhunun şad olmasını bir kez daha diliyoruz.

Dr. Sinan OĞAN
MHP Iğdır Milletvekili

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.