Cabbar Şıktaş MHP Iğdır İl Genel Meclis Üyeliği Adaylığına Başvurusunu Yaptı

Tarih : 2013-11-21 / Kategori : Siyaset

Cabbar Şıktaş MHP Iğdır İl Genel  Meclis Üyeliği Adaylığına Başvurusunu Yaptı

    MHP Iğdır İl Genel  Meclis Üyeliği Başvurusunu açıklayan Gazeteci Cabbar Şıktaş, başvuru dilekçesini MHP İl Başkanı Cahit Erol’a verdi.
    Başvuruyu kabul eden MHP İl Başkanı Cahit Erol, “Belediye Başkan adayımız açıklandıktan sonra belediye meclis üyelerimiz ve il genel meclis üyelerimiz açıklanmaya başlayacaktır.” dedi.
    Başkan Erol, “İlk defa, Allah razı olsun teveccüh gösterip partimizden il genel meclis üyeliği için ilk müracaatını yapan ve yıllardan beridir gazetesiyle beraber canıyla, başıyla partimizde mücadele eden Cabbar Şıktaş kardeşimizde müracaat etmiştir.
    Sevgiyle, saygıyla, hürmetle kendisini karşılıyoruz. Aynı zamanda müracaatı da başımız gözümüz üstüne, burada sizler gibi saygıdeğer kardeşlerimizle, ülküdaşlarımla, hemşerilerimle buraya kadar teveccüh gösterip gelmeleri Milliyetçi Haraket Partisi için onur ve şereftir. Burada en önemli olan olaydan birisi, ferdi bir mücadele içinde değiliz. Toplumsal bir mücadele içerisindeyiz. Şu anda Cabbar Şıktaş diye kardeşimiz Cabbar Şıktaş olarak değil Milliyetçi Haraket Partisinden müracat eden bir kardeşimiz olarak buradadır. Ve milliyetçi Paraket Partisinde il genel meclisinde aday adayı olmakla beraber bu saniyeden sonra ferdi çalışmalar değil toplumsal çalışmalar içerisinde olacaktır. Yükselmemiz Milliyetçi Haraket Partisiyle olacaktır.  Kalkınmamız Milliyetçi Haraket Partisiyle olacaktır.  Burada hiçbir zaman sıra ve saygısını bozmayan kardeşimiz bugünde aynı şekilde teveccüh göstererek partimize gelmiştir.” diye konuştu.
    MHP Iğdır İl Genel  Meclis Üyeliği Adaylığına başvurusunu açıklayan Gazeteci Cabbar Şıktaş ise “Beni kırmayarak buraya kadar teşrif ettiğiniz için hepinize minnettarım. Benim için en büyük ödül  şu anda sizin burada olmanız ve benimle birlikte buraya kadar teşrifte bulunmanızdır. İnanın duygularımı ifade edecek bir kelime bulamıyorum, beni çok duygulandırdınız. Sayın Başkanımızında arz ettiği gibi 59 yıldır Yeşil Iğdır Gazetesi çizgisinden hiç taviz vermeden Milliyetçi Haraket Partisine gerektiği gibi bir yerde destek olmuştur. Burdaki gerek seçim gerekse seçim sonrası çalışmalarında her zaman öncülük etmiştir. Ben 44 yaşındayım ilk defa siyaseten aday oluyorum bu benim için bir ilk ve gurur verici bir hadisedir. Milliyetçi Haraket Partisinden aday olduğum için gururluyum. Umuyor ve diliyorum ki, Teşkilat verilen müracaatları değerlendirirler. Iğdır’ımıza, halkımıza, memleketimize en iyi hizmet verecek kişiyi seçerler ve aday gösterirler. Ben acizane Iğdır’ın sorunlarına vakıf,  sürekli olarak bu sorunları dile getiren, gazetesinde bu sorunları ilgili makamlara duyuran biri olaraktan sorunları biliyorum. Dilucundan Gazilere kadar yapılması gereken bütün sorunların gündeme getirilmesi noktasında dile getireceğimi, olayın üzerine gideceğimi, kavgacı anlayışla değil yapıcı anlayışla sorunları çözeceğime inanıyorum ve bu yüzden adayım. Sayın Başkan taktir buyururlarsa  Belediye Başkanlığımızın dışında ilk dilekçeyi  vermiş bulunmaktayım. Bu da benim için güzel bir sevinçtir.” şeklinde konuştu ve Dilekçesini MHP İl Başkanı Cahit Erol’a sundu.
    MHP İl Başkanı Cahit Erol, MHP İl Belediye Başkan Adayı Gündüz Güneş ve Dilekçe töreninde bulunan kalabalık topluluk hayırlı olsun dileklerini belirttiler ve misafirlere ikramda bulunuldu.
   

Facebook Beğenenler

  1. İrfan Güneyli 2013-12-03 11:52:18

    Sizi canı gönülden tebrik ediyorum.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası