Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutlarız.

Tarih : 2013-11-23 / Kategori : Sağlık

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutlarız.

    Gerek bugünün ve gerekse geleceğin Türkiye’sini daha sağlıklı düzeye ulaşmasında öğretmenlerimizin de ciddi çabalarının varlığı her zaman için bizleri mutlu etmektedir.
Geleceğimizin teminatları olan çocuklarımızı ve gençlerimizi yetişmesinde fedakarca ve vefakarca gayret gösteren öğretmenlerimiz her türlü takdire fazlasıyla layıktır. Günümüzde  hedeflenen modern ve çağdaş bir hayatın temeli ise bilgiye ulaşmaktan geçiyor. Bilgiyi ve  buna paralel olarak teknolojiyi elinde bulunduran toplumlar, günümüzde uygar birer toplum olarak değerlendirilmekte ve dünyada büyük bir saygınlık görmektedirler. Bilgiye giden yolun da en önemli temel taşı da öğretmenlerimizdir. Çocuklarımızın ruh ve karakterine biçim veren, bugünün mimarı, yarınların hazırlayıcısı muhterem öğretmenlerimize çok şey
borçlu olduğumuz iyi bilinmeli, sadece 24 Kasımlarda değil, yılın her günü hatırlanmalıdır.
    Bu anlamlı günde, kutsal görevlerini aşkla, şevkle ifa eden değerli öğretmenlerimizi sevgiyle saygıyla selamlıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum.
Başta ilk öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebedi hayata göç etmiş tüm öğretmenlerimizi de rahmetle anıyoruz.

                Uzm. Dr. Bülent KAYA
                      Genel Sekreter

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.