EĞİTİM-BİR-SEN DEN 'FOTOĞRAFLARLA ÇANAKKALE DESTANI SERGİSİ'

Tarih : 2008-03-28 / Kategori : Genel Haber

 Eğitim Bir-Sen İl Temsilciliği tarafından Kültür Sarayında 24-27 Mart 2008 ta rihleri arasında "Fotoğraflarla Çanakkale Destanı Sergisi" açıldı.
  Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek, daire amirleri ve çok sayıda sendika üyesi ile davetliler katıldı.

  Serginin açılışı'nı  İl Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek tarafından 'Hayırlı olması dilekleriyle' yapıldı. Daha sonra tüm katılımcılar sergiyi gezdiler.
 Eğitim Bir-Sen İl Temsilcisi Turgay Caf;  "Bir sivil toplum kuruluşu olmanın bize yüklediği sosyal sorumlulukların farkındayız.
 Artık sivil toplum kuruluşlarının, özel manada sendikaların, bu tür kültürel faaliyetler ile toplumun bilinç lendirilmesi için çalışmalarının zamanının geldiğine inanıyoruz.
 Şanlı tarihimizin en parlak sayfalarından birisi olan Çanakkale Zaferini özellikle gençlerimize fotoğraflar aracılığı ile anlatmak istedik. Milli bilincin oluşmasında gençlerimize rehberlik etmesini temenni eder, tüm emeği geçenlere ve bizleri kırmayarak açılışa katılan başta Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere değerli davet lilerimize teşekkür arz ederiz. Biz bu konuda bir meşale yaktık diye düşünüyorum. İnşallah diğer sivil toplum kuruluşlarımız da devamını getirirler"  dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.