DOMUZ SALDIRISINA UĞRADI

Tarih : 2008-04-10 / Kategori : Genel Haber

  İlimize bağlı Tuzluca İlçesi İncesu Köyünde oturan Emin Korkusuz(37), isimli köylü, Köyün Kado Mevkisinde koyun otlatırken domuzun saldırısına uğradı.              
         

     Domuz saldırısından diz ve kalçasından 11 yara alan Emin Korkusuz, önce Tuzluca devlet hastanesine ardındanda Iğdır devlet hastanesinde tedavi altına alındı. 5 saat süren tedavinin ardından vucuduna 100 dikiş atılan Emin Korkmaz'ın durumunun iyi olduğu belirtildi.
    Olayı anlatan Emin Korkmaz, "kendime ait koyunları otlatıyordum. Aniden bir domuzun saldırısına uğradım. Yuvarlanıp dereye düştüm. Cep telefonundan kardeşimi arayarak yardım istedim gelip beni aldılar. Hastaneye getirdiler. Ucuz kurtuldum " dedi.
          Hastanede acilde 5 saat süren tedavinin ardından açıklama yapan Dr. Abdülhamit Bozyiğit, “Kalça ve bacaklarının değişik yerlerinde derinlemesine yaralara yaklaşık 100 dikiş attık." şeklinde konuştu.
           Hasta Yakınları da " Köyümüzün çevresinde yaban domuzları çok yetki lilerin buna bir çare bulmasını bekliyo ruz. Çünkü ekili alanlarımıza zarar verdiği gibi domuz korkusundan tarım ve hayvancılık yapmakta korkulu anlar yaşamaktayız " dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.