ÇOCUK YUVASINDA OKUMA GÜNÜ DÜZENLENDİ

Tarih : 2008-04-10 / Kategori : Genel Haber

  Valimiz  Saim Saffet KARAHİSARLI ve eşi Fatma KARAHİSARLI öncülüğünde 2007 Mayıs ayında başlatılan "Iğdır Okuyor" Projesi kapsamındaki kitap okuma kampanyası  ile ilgili Hacı Ali Parim Çocuk Yuvasında okuma günü düzenlendi.
 

Yuva çocuklarıyla düzenlenen okuma gününe Valimizin eşi Fatma Karahisarlı, İl Jandarma Komutanının eşi Lütfiye Erkan, Vali Yardımcısı Tuğba İnan ve Askeri personel eşleri katıldılar. Fatma Karahisarlı ve diğer katılımcılar öğrencilerle tek tek ilgilenerek ve aralarında oturarak onlarla birlikte kitap okudular.
   Valimizin eşi Fatma Karahisarlı, yapılan bu etkinlikte destek veren İl Jandarma Komutanının eşine ve askeri personel eşlerine, öğrencilerimize ikram amacıyla hazırladıkları pasta ve börekler için teşekkür etti. Fatma Karahisarlı; "Eğitim hakkı ve fırsatından yararlanmış, okuma-yazma becerisi kazanmış, okuma alışkanlığını geliştirmiş bir toplumu oluşturmak için Türkiye genelinde başlatılan okuma kampanyasına İlimizde de "Iğdır Okuyor" sloganıyla devam etmekteyiz. Biz büyükler çocuklarımızın okuyup, topluma faydalı bir birey olarak yetiştiril meleri için çaba sarf etmekteyiz. Düzenlediğimiz okuma günlerinin çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığı kazanması yönünde çok faydalı olacağına inanmaktayım. Geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyebilmek ve daha aydınlık bir Türkiye için hep beraber okuyalım" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.