ÖĞRENCİLER ARASI SKEÇ YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Tarih : 2008-04-26 / Kategori : Genel Haber

  Besti Aydeniz Anadolu Meslek ve Kız meslek Lisesi'nde Tiyatro Kulübü ve Öğrenci Meclisi işbirliği ile öğrenciler arası skeç yarışması düzenlendi. 
  

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra slayt gösterisiyle başladı. Daha sonra skeçlerin sergilenmesine geçildi. Yarışmaya Anadolu 9/A sınıfı öğrencileri "Yarışma", Anadolu 9/B Sınıfı öğrencileri "Alış-Veriş Canavarı", KML 9/B Sınıfı öğrencileri "Pop Müziği-Halk Müziği", KML 10/A Sınıfı öğrencileri "Ayşo Gelin" ve KML 11/B Sınıfı öğrencileri "Bitmeyen Kavga" adlı çalışmalarıyla katıldılar.
TDE Öğretmenleri Barış YEŞİL, Sibel VAROL ve M. İlbey EKİCİ'den oluşan jüri üyeleri skeçleri; kostüm-dekor, jest ve mimik, dramatizasyon, diksiyon, kendine güven, konu seçimi, karakter tahlili, sahne kullanımı ve gerçekçilik kriterlerine göre değerlendirdiler. Değerlendirme sonucunda, KML 10/A sınıfı öğrencilerinin sundukları "Ayşo Gelin" isimli skeç birinci olurken ikinciliği Anadolu 9/A Sınıfı öğrencileri, üçüncülüğü ise KML 11/B Sınıfı öğrencileri kazandılar.
Skeçlerin değerlendirilmesinden sonra ödül törenine geçildi ve dereceye girenlere okul imkanlarıyla çeşitli ödüller verildi.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.