STAJYER AVUKAT NERMİN TEMCİ YEMİN EDEREK MESLEĞE BAŞLADI

Tarih : 2008-04-28 / Kategori : Genel Haber

  Iğdır Barosu stajyer avukatlarından hemşerimiz Nermin Temci Iğdır barosunda düzenlenen yemin töreniyle avukatlık yemini ederek resmen avukat olmuş oldu.

 Iğdır Baro Başkanı Av. Mustafa Buluş'un okuduğu yemin metnini tekrarlayarak  yemin eden Av. Nermin Temci'yi bu mutlu gününde avukat arkadaşları yalnız bırakmadılar. Iğdır barosu yönetim kurulu üyeleri Av. Ahmet Tutulmaz ve Av. Mehmet Durak'ın hazır bulunduğu yemin töreninde Av. Nermin Temci'nin hukuk bürosundan ortağı Av. Özlem Aşkar ve stajyer avukat Özlem Çiğdem'in yanı sıra diğer avukat arkadaşları yemin töreninden sonra Av. Nermin hanımı kutlayarak başarılar dilediler. Av. Nermin hanımda katılımcılara lokum ikram ederek teşekkür etti. Yukarıdaki fotoğrafta sol baştan üçüncü sırada yer alan İlimiz Küllük köyünden olan Av. Nermin Temci Erzincan Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesini bir yıl önce biti rerek memleketine dönüp Iğdır barosunda staj görmekteydi. Avukat arkadaşı Özlem Aşkar ile birlikte Atatürk Caddesi Iğdır pasajı emek çay evinin üstünde bulunan hukuk bürolarında insanlarımıza hizmet eden genç avukatlarımıza başarılar diliyoruz. Yolları açık olsun derken, avukatlık yeminini merak edenlere aynen yazı yoruz.
 Avukatlık kanunu gereğince yemin metni şöyle: "Hukuka, ahlaka, mesleğin onuruna ve kurallarına uygun davranacağıma namusum ve vicdanım üzerine ant içerim." 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası