23 NİSAN ETKİNLİKLERİ

Tarih : 2008-04-28 / Kategori : Genel Haber

 İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU BASIN YAYIN İLETİŞİM KULÜBÜNDEN H. ALİ PARİM ÇOCUK YUVASINA 23 NİSAN ZİYARETİ. İlimiz  İnönü İlköğretim Okulu Basın Yayın iletişim Kulübü öğrencileri Okul Müdürü Murat Aydoğdu ve  Basın Yayın İletişim Kulübünde görevli öğretmenlerle birlikte H. Ali Parim, Çocuk yuvasında barınan çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler götürdüler.

          

      H. Ali Parim Çocuk Yuvası Müdür Vekili Ali Durna, yurt öğretmenleri ve öğrencilerin karşıladığı İnönü İlköğretim Okulu Basın Yayın iletişim Kulübü yetkili leri adına bir açıklama yapan İnönü İlköğretim Okulu Müdürü Murat Aydoğdu: "Okulumuz Basın yayın iletişim kulübü öğretmen ve öğrencileri 23 Nisan  Ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle kendi aralarında topladıkları kırtasiye, giyecek ve yiyecek malzemelerini H. Ali Parim Çocuk yuvasında barınan çocuklara hediye etmeyi kararlaştırdılar. Çünkü bizim okulda da bu yurtta barınan  2 öğrencimiz var. Birisinin durumu oldukça iyidir. Bu çocukların toplumdan kopmamaları için herkesin üzerine düşeni yapması gerekir" dedi.
        Ziyarette İnönü İlköğretim Okulu Basın Yayın İletişim Kulübü öğrencileri H. Ali Parim Çocuk yuvasında barınan öğrenci lerle dostluklar kurarak onların etüt salonlarını, kütüphane ve yatakhanelerini gezdiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.