TÜRK MİLLİYETÇİLERİ PROVAKASYONLARA ALET OLMAYACAKTIR

Tarih : 2008-04-29 / Kategori : Genel Haber

  MHP İl Başkanı Cahit Erol konuşmasında ”Türk Milliyetçilerini Provakasyonlara alet olmayacaktır” dedi.
 Erol ”Türkiye'nin bir çok şehrinde Milliyetçi Hareket Partisine yönelik tertip lenmiş bulunan provokasyonların esintilerini şimdide 2 günden beridir, Iğdır da hissetmiş bulunmaktayız. 
 

Bu acizliği düşünen şahıslar kim olursa olsun hata ettiklerini anlayacaklardır. Çünkü bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak hiçbir zaman hiçbir zeminde ve mekanda kavgaya, huzursuzluğa meydan vermeyeceğiz. Bu tutumumuzu emniyet mensuplarımız ve devlet erkânı da bilmektedir.
 Kaldı ki neye göre ve kiminle kavga edeceğiz ve niçin? Düşüncemiz mi eksiktir, fikrimiz mi yoktur. Bir ülkenin siyasileri yaşamış oldukları ülkenin geleceğini, ekonomisini, refah düzeyini tartışarak, konuşarak hallede bilirler. Niye kavga etsinler, niye huzursuzluk yaratsınlar.
 Erdemli, kültürlü, idealist ve medeni insanlara yakışır mı? Kendi devlet ve milletini, kendi şehrinin insanıyla kavga etmek, hele Türk Milliyetçilerini böyle olaylara çekmek bir Milliyetçi Ülkücününde böyle provokasyonlara alet olması ideolojimiz için çok yanlış ve utanç verici olur.
 Onun için bizlerin böyle olaylarda payının olmayacağını şimdiden kamuoyuna bildirir ve herhangi çirkef oyunlara gelenlerinde bizlerden olmayacağını da gönül rahatlığıyla söyleye bilirim.
Önümüz de 1 Mayıs var. Burada olay çıkarabilirler. 3 Mayıs Türkçüler Bayramıdır.   O günde kargaşa çıkarabilirler, aldığımız duyumlar seçimlere 5 ay veya 3 ay kala provokasyonları sıklaştıracaklar ve tahrik ederek Ülkücüleri olaylara çekmek isteyecekler. Kesinlikle Milliyetçi Ülkücü ahlak sahipleri bu gibi oyunlara gelmemelidirler ve gelmemelidirler, gele mezlerde.
 Buradan bütün siyasi parti il teşkilatlarına, sivil toplum örgütlerine, kamu yararına çalışan tüm örgütlere rica ederek sesleniyorum.
 Herhangi bir provokatif kişi ve kişi ler, şahıs görüldüğünde güvenlik güçlerimizi haberdar edelim.
 Şehrimizin ve ülkemizin huzuru için sayın Valim, sayın Cumhuriyet Başsavcım, sayın Emniyet Müdürüm hassasiyetinizi zati alilerinize arz ediyor.
 Gereken tedbirlerin alınmasını rica ediyorum.

                                                                               
                   M.H.P. İl Başkanı

               Cahit EROL

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.