IĞDIR İBRAHİM AVCI KOLEJİ 1.SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN YILSONU ŞENLİĞİ

Tarih : 2008-05-05 / Kategori : Genel Haber

  Iğdır İbrahim Avcı koleji 1. sınıf öğrencileri, yıl sonu coşkusunu aileleri ve öğretmenleriyle paylaştılar. Öğrencilerin, yaptıkları renkli gösteri ler, izleyenlerden büyük alkış topladı.

   2007-2008 yılı eğitim öğretim sezonunun sonuna yaklaşılırken İbrahim Avcı Koleji 1. sınıf öğrencileri yıl sonu şenliği düzenlediler.
   Iğdır Kültür Merkezinde  düzenlenen etkinlikte minik öğrenci ler, şiir, playback, fıkra ve çeşitli oyunlarla kendilerini izleyen anne-baba ve davetlilere eğlenceli dakikalar geçirttiler.   Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başladı. Ardından açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü İsmail Arabacı 1. sınıf öğrencilerinin sergileyecekleri performansları çiçek buketine benzeterek. "Bu akşam burada 1. sınıf öğrencile rimizin bizlere çeşitli çiçeklerden derlenmiş bir buket misali sunacakları, birbirinden güzel etkinlikleri izlemek üzere toplanmış bulunuyoruz." şeklinde konuştu.
   Okul müdürünün konuşmasının ardından sahneye gelen öğrenciler, şiirler okudu, şarkılar söyledi, playback ve dans gösterileri sundular. Özellikle İstiklal  Marşımızın dra matize edilmesi ve Tarihimize damgasını vurmuş Türk büyüklerinin canlandırılması sırasında öğrencilerin sergiledikleri performans salonda bulunanlar tarafından ayakta alkışlandı. Ülkemizi oluşturan 7 bölgemizin ayrı ayrı karakteristik özellikleri canlandırılırken Türkiye Haritası önünde 'Türkiyem' şarkısı seslendirilerek Ülkenin birlik ve bütünlüğüne vurgu yapıldı. Ayrıca gecede minik öğrenciler tarafından Barış Manço ve Kurtalan Expres de canlandırıldı.
  Anlattıkları fıkralar ve çeşitli oyunlarla anne-baba ve davetlilere güzel bir vakit geçirten miniklerin gösterileri halk oyunlarıyla son buldu.
 İbrahim Avcı Koleji 1/A sınıfının hazırladığı gösteriye öğrenci velileri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası