Mhp Milletvekili Adayı Sefer Karakoyunlu “Akp Ve Chp’ye Verilen Her Oy Hdp’ye Yarayacaktır”

Tarih : 2015-05-13 / Kategori : Siyaset

Mhp Milletvekili Adayı Sefer Karakoyunlu “Akp Ve Chp’ye Verilen Her Oy Hdp’ye Yarayacaktır”

          MHP Milletvekili adayı Sefer Karakoyunlu, “AKP ve CHP’ye verilecek her oy HDP’ye yarayacaktır. Bunun için Ne Mutlu Türküm diyenler oylarını MHP’de birleştirmelidir” dedi.

 

           Iğdır’da Ermeni Diasporasının oyun içinde olduğunu belirten Sefer Karakoyunlu, ”7 Haziran seçimleri hem ülkemiz hem de Iğdır için önemlidir. Bu nedenle herkes oynanan oyunu  iyi görüp öğle hareket etmelidir. Ermeni Diasporasının hedefi Iğdır’dan MHP’nin kazanmamasıdır. Çünkü geçen seçimde 27 bin oy alarak bir milletvekili çıkaran MHP’nin oylarını bölmek ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne Azerbaycan Türk’ü vekillerin girmesini engellemektir. 

Bugün AKP - CHP ve HDP den birer tane Ermeni kökenli vatandaş meclise girecektir. Iğdır’da ki planları tutar Türklerin oyları bölünürse TBMM de bu dönem Azerbaycan Türkü vekil olmayacaktır. 

AKP - CHP ve HDP den aday gösterilen Ermeni kökenli adayların soykırım söylemlerini gazetelerden okuyoruz. Bu söylemelerini mecliste de dile getirecekler. Bunlara cevap verebilmek adına Iğdırlı hemşerilerim oylarını MHP çatısı altında birleştirmelidir.” şeklinde konuştu.

        Iğdır’da kazanma şansları sıfır olan, geçen seçimde aldıkları oyu ortada olan partilere ve adaylara verilecek her oy HDP’ye yarayacaktır diyen Sefer Karakoyunlu, ”Geçen seçimde olduğu gibi bugün de Iğdır da seçim yarışı HDP ile MHP arasında geçmektedir. Diğer partilerin kazanma şansları yoktur. 

Bunun için oylarınızı bölmeyin böldüğünüz taktirde HDP 2-0 yapacaktır. Ermeni diasporasını sevindirecektir. Sağduyulu Iğdırlıları bu oyuna gelmemeye MHP’ye oy vermeye davet ediyorum” dedi.

Facebook Beğenenler

  1. kilic 2015-05-13 13:16:28

    chp li akp li türk adaylar mhp yi destekliyoruz deyip cekilmeleri lazim...

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.