14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü

Tarih : 2015-05-15 / Kategori : Duyurular

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü

           İnsanoğlu doğum ile ölüm arasındaki yaşamının her anında beslenmeye muhtaçtır. Yaşamımızın temelini oluşturan gıdalar soframıza kolay gelmemektedir. Tohum veya fidan olarak dikilen ürünler çiftçilerimizin alın terini de alarak soframıza gelmektedir​.Bu geliş aşamasında fedakârca üretim yaparak ürünlerimizi dünya sofralarına taşıyan çiftçilerimiz ülke ekonomisinin temel yapı taşlarıdır.  

 

        Bakanlığımız, ülkemiz çiftçisinin sorunlarını çözmek, gelir düzeylerini artırmak, kaliteli ve sağlıklı ürün yetiştirmek amacıyla, ilgili kurum ve kuruluşlarıyla her geçen gün yapılan çalışmalarını artırmaktadır. Bu bağlamda biz tarım çalışanları; yaşımız, konumumuz, unvanımız her ne olursa olsun, çiftçilerimizi tarımsal bilgi anlamında desteklemekle mükellef olduğumuzu kabul etmekle birlikte, bir yandan da onlardan öğreneceğimiz çok şey olduğunun nezaket ve bilinciyle hizmet etmekteyiz. 

         Ürettikleri ürünlerle ülke ekonomisine büyük katkı oluşturan ve bir tarım ülkesi olmamızı sağlayan, kışın soğuğunda, yazın sıcağında fedakârca üretim yapan tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününü kutluyor, ürünlerinin bol, kazançlarının 

bereketli olmasını temenni ediyorum. 

 

        Aziz DURAK 

           İl Müdür V.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası