Iğdır’lı Yazar Ziya Zakir Acar’dan İmza Günü

Tarih : 2015-05-18 / Kategori : Kültür & Sanat

Iğdır’lı Yazar Ziya Zakir Acar’dan İmza Günü

         Iğdır’ın tanınmış  yazarlarından Ziya Zakir Acar, Şimdiye kadar yayınlamış olduğu Tarihi Kültürel ve benzeri 30’a yakın  Kitap, Dergi ve broşürler  için imza günü düzenledi...  

 

        Iğdır Öğretmen evinde düzenlenen imza gününe katılım yoğun oldu...

         İmza gününde konuşan Ziya Zakir Acar, Bu güzel ve anlamlı imza gününde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluluk duydum. Kitaplarımı beğeniyle okumanızı diliyorum.”dedi. 

          Acar, 1980 Yılların’dan beri  Iğdır’ın kültürel yönleriyle çalışmalar başlattım. Çünkü Iğdır’ı anlatmak için bir şeyler bulamıyorduk. Sürmeli çukurunda Iğdır diye küçük bir kitapla başladım bu işe sonra ha bire geliştirme gereği duydum. Iğdır’ın dağını taşını her tarafını bire bir giderek araştırarak fotoğraflayarak  başladım. 20 kitabım oldu. İlk defa bir imza günü yapma gereği duydum. Hoş geldiniz bana onur verdiniz.  İnşallah ileride Iğdır üzerinde daha geniş kapsamlı çalışmalarımız olur. “şeklinde konuştu.

           Iğdır’lı yazar Ziya Zakir Acar’ın Dokuza yakın çift dilde yayınlanmış uluslararası makalesi bulunmaktadır.İmza gününe Emniyet müdürü Yüksel Babal,iş adamı İshak yaycılı, öğretim görevlileri öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası