Mehmet Murat İşler Sosyal Bilimler Lisesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

Tarih : 2015-05-19 / Kategori : Eğitim

Mehmet  Murat İşler Sosyal Bilimler  Lisesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

            Iğdır  Mehmet  Murat İşler Sosyal Bilimler  Lisesi görkemli bir mezuniyet töreni ile yeni mezunlarını kep atma töreni ile uğurladı.

 

                 Okul bahçesinde yapılan törene İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, müdür yardımcısı Ahmet Gelal, şube müdürü Hüseyin Kıran, öğrenci velileri, öğrenciler katıldı.

Mezun olan Öğrencilere seslenen İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, “Yeni bir hayata başlangıç yapıyorsunuz.Kiminiz üniversiteli olacaksınız, kiminiz başka alanlara yöneleceksiniz. Güzel ülkemize çeşitli alanlarda hizmet vereceksiniz. Ülkemize sahip çıkınız.Türk milletinin gençliği olarak bu vatana, millete  en iyi şekilde hizmet edip ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarın.Yolunuz açık olsun Allah utandırmasın. Unutmayın sizler Türkiye’nin yeni bayraklarısınız, hep ülkemizi yükseklerde dalgalandırın” dedi.

        Okul Müdürü Ruhat Hun’da, "Bu anlamlı günde, 4 yıl önce bize emanet edilen öğrencilerimizi birlikte uğurlamak ve mezuniyet sevincini birlikte yaşıyoruz. Fedakâr öğretmenlerim diye hitap etmek istedim. Çünkü bugün o emeklerimizin nişanesi olan gün. Hasat zamanı bugün. Can öğrencilerim. Canımız kadar önemsediğimiz gençlerimiz  pırıl pırıl parlayan aydınlık gözleriyle şuracıkta canımıza can katacaksınız ve değerli, velilerimiz dünyaya geldikleri günden beri itibaren üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz özenle ve nice zorluklara rağmen bu seviyeye getirdiğiniz yavrularınızla gurur duyabilirsiniz” şeklinde konuştu.

Okul aile birliği başkanı Tamer Atlas’ta “Öğrencilerimizin başarılı dereceler elde etmelerine vesile olan okul müdürü, idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederim. Her türlü sosyal etkinlikte, sportif yarışmalarda derece alan öğrencileri kutluyorum. Bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum. Doğruluk, dürüstlükten, haktan ve hukuktan ayrılmayın, yeni hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Öğrenciler adına mezun olan Veysi Toktaş da bir konuşma yaparak okul idaresine ve öğretmenlerine teşekkür etti. Daha sonra pilav dağıtıldı. Öğrenciler kepleri havaya attılar. Müzik eşliğinde halay çekip oyun oynayarak 5 yıllık eğitimin yorgunluğunu attılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.