“Iğdır Tek Yürek Oldu”

Tarih : 2015-05-22 / Kategori : Siyaset

“Iğdır Tek Yürek Oldu”

Haber : Ali ŞIKTAŞ 

       Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır milletvekili Adayları  İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu köy ziyaretlerinde Kurbanlar kesilerek karşılandı.

7 Haziran’a 17 gün gibi kısa bir süre kaldığını anımsatan MHP Iğdır  Milletvekili Adayı Tezel, “Iğdır’da da birlik, beraberlik içinde 7 Haziran akşamından 8 Haziran sabahında tüm Türkiye’de olduğu gibi Iğdır’da da nurlu sabahlarla uyanmak için gayretinizi ve çalışmalarınızı artırmanızı istiyorum. İnşallah tüm Türkiye’de Milliyetçi Hareket iktidar olduğu gibi Iğdır’da da birinci parti olacaktır.“ dedi.

Tezel, “7 Haziran genel seçimlerinde demokratik bir şekilde oy kullanacaksınız ve tepkinizi ortaya koyacaksınız. Bu tepkiyi yaparken ülkenin içinde bulunduğu konumu göz önüne almanız gerekiyor. Bizi bölmek isteyenler var, bunlara  fırsat vermeyeceğiz. Gençlerimizin çocuklarımızın geleceği için birlik olacağız. 

 

ANNELERE BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

 Geçtiğimiz bu zorlu süreçte  bizi ancak anneler anlar.  Anneler her zaman mazlumun yanındadırlar. Onun için annelerin bu gidişata dur demesi gerekiyor.

        Türk siyasetinin şekillendirilmesi açısından da, tüm kadınlarımıza büyük görevler düşüyor. Bu bağlamda kadınlarımızın 7 Haziran seçimlerine kesinlikle damgasını vuracağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.      

AKP’NİN BİZİ BÖLMEYE GÜCÜ YETMEYECEKTİR

          13 yıldır tek başına iktidarda, iktidara geldiği gün ‘ülkemizde 36 etnik grup var’ dediği için ayrımcı olduğunu ispat etmişti.

        AKP iktidarıyla birlikte Türk milletin ayrıştırıldığını belirten Tezel, “bin yıllık kardeşlik zarar gördü. Bir iktidar iş başına geldiği zaman devletini birlik, beraberlik içinde yönetmesi asıl görevidir. Biz büyük bir şemsiyenin altında yaşayan bir Türk milletiyiz. Bu şemsiye bizi kardan, yağmurdan koruyor zaten” diye konuştu.

NEDEN ERMENİ ADAY...

MHP Iğdır Milletvekili Adayı İsa Yaşar TEZEL, “Bir söz var su uyur düşman uyumaz diye. İşte resmen bu sözü gerçekleştirircesine MHP dışında geçtiğimiz dönemde mecliste grubu olan partilerin hepsi ermeni adaylar gösteriyorlar.  Tek amaçları Iğdır’ı, Azeri Türklerini meclisten silmek, seslerini duyurmasına engel olmak için önümüze çeşitli engeller bırakmaya çalışarak gizli güçlerinde desteği ile  bizleri bölmeye çalışıyorlar. Bazıları Iğdır’da her gün ermeniler bizlere soykırım yaptı diyerek meydanlarda şov yaparken şimdi Türkler bizlere soykırım yaptı diyen ve meclisede gittiğinde bunu Türk halkının karşısında da dile getirecek bir Ermeni adayı o Yüce meclise çıkaranlar utanmayacaklarmı?. Destekçileri utanmayacakmı?. Analarının yüzüne nasıl bakacaklar...

        Ermeni aday diyelim ki göstersinler yahu CHP sen Mustafa Kemal Paşa’nın partisi olduğunu söylüyorsun ama sözde soykırımı kabul eden bir adayı gösteriyorsun. Bu yapılana Iğdır’lı en güzel cevabı verecek ve CHP Iğdırlı’dan oy falan alamayacaktır.  

       100 bine yakın oy kulanan seçmenin karşısında  bin oy alarak kazanacağını zannedenler geriye kalan 99 bin oyu nerden alacaksın.  Akli selim olan gelir birliğin tek adresi MHP’de birleşir.  Halkına ihanet etmez. 

CHP madem ki her türlü kesimden aday gösteriyor. O zaman Aşura gününde mecliste Hz. Hüseyin için gözyaşı döken Ali Özgündüz’ü neden aday göstermedin de gelip Iğdır’da Azerbaycan Türklerinin oyunu bölecek bir aday gösterdin” şeklinde konuştu.

 

TEZEL’DEN  MHP İL BAŞKANI ÖZCAN GÜNSOY’A TEŞEKKÜR

Tezel “Anneler bir çok yiğitler doğurmuş onlardan biriside benim başkanımdır.  

        Allah ondan razı olsun. Anneleriminde elinden öpüyorum böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için. Tanışalı iki ay oldu. 35 gündür yollarda beraberiz. İşini gücünü bırakmış bürosuna da hiç gitmedi. Seçim çalışmalarımızda gece ve gündüz demeden günü geldiğinde 4 saatlik uykuyla bu güne kadar yanımızda olan çok değerli il başkanımıza ve yönetimine huzurunuzda çok teşekkür ediyorum. Hakkını helal etsin” dedi. 

MHP Iğdır İl Başkanı Özcan Günsoy, “Ülkemizin bütünlüğü için, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü için, MHP için mücadele edeceğiz. Bu ülke bizim başka vatanımız olmayacak. Bu ülkenin korunmasında bu devletin bölünmemesinde al bayrağımızın rüzgarının kesilmemesi için, söylediğini uygulayacak tek parti olan MHP için bende taşın altına elimi koydum. Siyasi hayatımı çok iyi bilirler ki gecemi gündüzüme katarak hep kendimi sorumlu tutarak vatandaşımızın hizmetinde oldum. Olmayada devam edeceğim. 7 Haziran’dan sonra birlik ve beraberliğimizin müjdeli gününü kutlayacağız.” şeklinde konuştu.

BİZLERİ BÖLENLERE  FIRSAT VERMEYECEĞİZ...

MHP Iğdır Milletvekili Adayı Sefer Karakoyunlu, “Bu seçim bizim için büyük bir anlam ifade etmektedir. Öncelikle bölgemiz ve ülkemizin kalkınması için mecliste çoğunluk elde etmemiz gerekmektedir. Bu nedenle bu seçim çalışmaları döneminde ev ev tek tek gezerek insanlarımıza düşünce ve hizmet ideallerimizi anlatarak ülküdaşlarımızla bu yolda canla başla çalışacağız. Bizi bölmek isteyenlere de fırsat vermeyeceğiz.” dedi.

     KARAKOYUNLU İLÇESİNDEN  CHP’YE OY YOK 

Dün Akşam Karakoyunlu ilçesini ziyaret eden ve vaatlerini anlatan CHP Adayına Karakoyunlu ilçesi gereken cevabı verdi. Bizim Adayımız var. Sefer Karakoyunlu, bizim kimseye verilecek bir tek oyumuz bile yok. İlçe halkı CHP’li adaylara Iğdır’ın toplam oyu yüz bin CHP  geçen seçimde Bin oy  aldı kazanmak için ise ciddi bir oranda oy almak lazım CHP  bin oyun 10 katına çıksa bile yine ciddi bir oy alamıyor, gereksiz bir yere şehrin belli bir kesiminin oyunu bölüyorsunuz. diyerek protesto ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası