Iğdır B Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Masa Tenisi Turnuvası

Tarih : 2015-05-23 / Kategori : Spor

Iğdır B Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Masa Tenisi Turnuvası

           Iğdır B Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen masa tenisi turnuvası ile kutlandı.

 

         Kurumda bulunan tutuklu ve hükümlülerin katıldığı ve 2 hafta süren turnuvanın finali 19 Mayıs 2015 tarihinde kurumda yapıldı. Kurum Sosyal Çalışmacısı Mehmet Ali Keskin'in organize ettiği turnuvanın finaline Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu, Kurum Müdür Vekili Mesut Altuntaş, Kurum Psikoloğu Murat Ağlamaz, kurum personeli ile tutuklu ve hükümlüler katıldı.

          Finalde rakibini üç sıfır yenen M.A. şampiyon oldu. Birinci olan sporcuya madalyası Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu tarafından verildi. Kurum Müdür Vekili Mesut Altuntaş yaptığı konuşmada ''sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin önemli olduğunu ve kurumun fiziki yapısınında dikkate alınarak bu tür faaliyetlerin yapılacağını belirtti. Ayrıca Spor İl Müdürümüze katkılarından dolayı kurum olarak teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum'' dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.