Iğdır Polis Gücü Spor Kulübü Madalyaya Doymuyor..

Tarih : 2015-05-23 / Kategori : Spor

Iğdır Polis Gücü Spor Kulübü Madalyaya Doymuyor..

            Iğdır Polis Gücü Spor Kulübü kuruluşunun üzerinden henüz bir yıl bile geçmeden başta Muay Thai olmak üzere Boks, Kick Boks ve Basketbol olmak üzere toplam 4 branşta başarıdan başarıya koşuyor. 

 

         Muay Thai dalında; 29 Mart – 4 Nisan tarihleri arasında Adana ilinde yapılan Muay Thai Türkiye Şampiyonasında Iğdır Polis Gücü Spor Kulübü sporcularından Sedat AKGÜN, 91 Kg’da altın madalya alarak Türkiye 1. si, yine aynı şampiyona da sporcularımızdan Yalçın ATABEY 81 Kg da gümüş madalya alarak Türkiye 2. si oldu. 16 Mayıs 2015 tarihinde Antalya ilinde düzenlenen Muay Thai Süper Ligi Profesyonel Final Maçında, sporcumuz Yalçın ATABEY 81 kiloda gümüş madalya ve gümüş kupa alarak Türkiye 2. si oldu. 17-18 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen “Muay Thai Doğu Anadolu Altın Kemer ve Altın Kupa Şampiyonasında sporcularımızdan Yalçın ATABEY 81 kiloda 1. olarak altın kupa, sporcularımızdan Evren TAZEGÜL 63,5 kg da 1. olarak altın kemer ve altın madalya ve yine sporcularımızdan Muhammed AKKOÇ 67 kg’da 1. olarak altın kupa kazandılar. Iğdır Polis Gücü Spor Kulübü Muay Thai Antrenörü Zekeriya MERT ve başarılı sporcuları Kulüp Başkanı İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL’ı makamında ziyaret ettiler. 

       Kulüp Başkanı Yüksel BABAL sporculara çeşitli hediyeler vererek spora ve sporculara verdikleri desteğin sürdürüleceğini belirterek sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.