125. Yıl Anadolu Lisesinde Fatih Projesi Kapsamında Tablet Dağıtımı Yapıldı

Tarih : 2015-05-23 / Kategori : Eğitim

125. Yıl Anadolu Lisesinde Fatih Projesi Kapsamında Tablet Dağıtımı Yapıldı

           Vali Davut Haner,  “Fatih Projesi” kapsamında gerçekleştirilen ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 22 Mayıs 2015 Cuma günü 125. Yıl Anadolu Lisesinde tablet dağıtımı için düzenlenen tören programına katıldı.

 

        Programa Vali Davut Haner, İl Milli Eğitim Müdürü, İlgili Okul Müdürü, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

          Burada bir konuşma yapan Vali Haner, söz konusu projenin Ülkemiz genelinde devam ettirilen büyük bir proje olduğunu ve dağıtılacak olan bu tablet bilgisayarlar ile bilgiye zamanında ve hızlı olarak ulaşmada öğrencilerimize son derece kolaylık sağlayacağını ifade  etti. Yapılan konuşmanın ardından tabletlerin dağıtılacağı konferans salonuna geçilerek Fatih Projesi kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı ve 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen tablet dağıtımı için düzenlenen canlı yayın programı seyredildi. Ardından 9. sınıf öğrencilerine tabletlerini dağıtan Vali Haner, öğrencilerimize başarı temennilerinde bulundu. Tabletlerine kavuşan öğrenciler Vali Davut Haner’e ve okul idarecilerine teşekkür ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası