Ülkü Ocaklarından Yılın Konseri

Tarih : 2015-05-25 / Kategori : Siyaset

Ülkü Ocaklarından Yılın Konseri

Iğdır Ülkü Ocak Başkanı Arif Gürel “Yapılan ihanetler Ülkü ocaklı gençlerin hafızalarından asla silinmeyecektir.”

MHP IĞDIR MİLLETVEKİLİ ADAYI TEZEL” GELDİKLERİ GİBİ GİDECEKLER”

 

          Iğdır Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen “Bir Millet Uyanıyor” Şöleni kapsamında düzenlenen konsere binlerce kişi katıldı. 

           Iğdır Alyans düğün salonunda gerçekleştirilen yılın en kalabalık konserinin baş sanatçısı Ahmet Şafak şarkılarıyla binlerce kişiyi coşturdu.

      Konserin başlamasına saatler kala salonu dolduran davetliler konser salonuna sığmayınca yüzlerce kişi dışarıda kaldı. 

        Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu, İl Başkanı Özcan Günsoy,  Merkez ilçe Başkanı Kurban Çeçen, İlçe Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri ve parti yönetimininde  katıldığı konser yaklaşık 6 saat sürdü. 

Konser öncesi geçtiğimiz günlerde Azerbaycan’da yaşanan yangın felaketinde yaşamını yitiren kişiler için Kur’an-ı Kerim okundu. 

     İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından açılış konuşmasını Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı Arif Gürel yaptı. Gürel, konuşmasında şunları kaydetti; “Bu gün burada “BİR MİLLET UYANIYOR“ şölenimize  katılarak bizleri onurlandırdınız.

         Vatan ve millet sevdalısı değerli ülküdaşlarım, Saygıdeğer hanım efendiler, beyefendiler, Basınımızın güzide temsilcileri, Ülkü ocaklarına mensup olmanın şeref ve gururunu taşıyan; bozkurtlar ve asenalar..

Hepiniz; bu büyük ve kutlu gecemize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.  Kıymetli ülküdaşlarım..

Bu gece öyle afâki ve beyhude bir gece değildir! Bu gece; ‘bir’ olmanın, diri olmanın gecesidir! Bu gece, dün ‘bir’ olduğumuz gibi bundan sonra da ‘bir’ olacağımızı, vatan toprağının dört bir yanına ilan etmenin gecesidir! Bu gece ;Türk milliyetçilerinin, Güneşin ilk doğduğu şehir Iğdır dan tüm Türkiye’ye verdiği kuvvetli bir nefes ve hülasa güçlü bir sestir.

Bu ses,Sultan Alparslan’ın Malazgirt’ten, Fatih Sultan Mehmet Han’ın İstanbul dan, Gazi Mustafa Kemal in samsundan Cennet mekan başbuğumuzun ve ülkü erlerinin zindanlardan, tabutluklardan çıkarak bu mübarek vatan toprağı için verdiği mübarek bir sestir.!

Bu ses;Türklüğünden utananlara inat varlığını ilelebet sürdürecek olan Türk Milliyetçİlerinin sesidir.

Bu ses; Şahsi ihtiras ve menfaat peşinde koşanların değil ,dün sahip çıktığı davasına bugün de biat edenlerin sesidir..

Bu ses;Beş bin şehidimizin kemiklerini sızlatıp firavunlaşanların değil, bir kuru ekmekle bir bardak çaya şükreden vefalı bozkurtların sesidir.

Bu ses, Şahsiyetlerini göklere çıkarırken ülkücü kardeşlerine hor bakanların değil, ‘’ülkücü ülkücünün kardeşidir’’ diyenlerin sesidir.

Bu ses; Davasını, ülkesini ve milletini tüm değerlerin üstünde tutup her türlü zorluğa göğüs geren ÜLKÜ OCAKLILARIN SESİDİR!!!!

Biz ülkü ocaklılar bu sesin gücünü ve kudretini her zaman gurur duyduğumuz kutsal mekanımız ocağımızdan alıyoruz..

Bizim ocağımız: Bilge Kağanın, metehanın ve kürşadın otağı, Alparslan ın kapıyı aralayışı, Şeyh edebalinin ve akşemsetinin duası,

Kanuni sultan süleymanın hakimiyeti,  Mustafa Kemalin ve Kazım karabekirin istiklali, Nihal atsızın türklüğü, Seyit Ahmet Arvasinin bütünleştiriciliği, Galip erdemin çilesi, Gün sazağın emeği, Başbuğumuzun çağrısı, Ülkü erlerinin Hak Teâlâ ya yürüyüşü, Ve; Bilge liderimiz Türkmen Beyi SN.Dr.Devlet BAHÇELİ Bey’in söylediği gibi BÜYÜK TÜRKİYE ÜLKÜSÜDÜR..

Değerli Iğdırlılar Günümüz Türkiyesinde ve Iğdırımızda Örf, adet, Kültürel değerlerimizin ve siyasi varlığımızın devamı için tek çare Birlik ve beraberliğimizin devamıdır.

        Bu anlamda bizim için Ülkücü hareketin geleceği Iğdırın geleceği ile beraberdir. Bu hassas dönemde hiçkimse, ama hiçkimse şahsi menfaatleri için Iğdırın geleceği ile oynama hakkına sahip değildir.  Yapılan ihanetler Ülkü ocaklı gençlerin hafızalarından asla silinmeyecektir. Bunun içindirki hiçkimse sabrımızı sınamaya kalkmasın.

Konuşmamı sonlandırırken; hepinizi Cenab-ı Allah’a emanet ediyor ve olanca gücümüzle ve nefesimizle; 

IĞDIRDAN TÜRKİYEYE; SES VERİYORUZ..  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. 

TEZEL” GELDİKLERİ GİBİ GİDECEKLER”

         Daha sonra konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili Adayı İsa Yaşar Tezel Yaptı. 

     Tezel konuşmasında; “Bugün burada toplanan muhteşem kalabalık Iğdır’da kirli hesaplar peşinde olanlara çok güzel bir cevap olmuştur. 

Bizi farklı mücadele zeminlerine çekmek istiyorlar. 

Bunlara asla izin vermeyin. Herkes de şunu çok iyi bilsin ki hesap sormayı da çok iyi biliriz bedelini almayı da. Analarım bacılarım bir tane bile gencimizin tırnağına taş değerse zarar gelirse evlerini başlarına yıkarız. İçimize hainler göndermişler bizleri bölmek için kim gelirse gelsin bizi bölemeyecekler. Biz bölünmeyeceğiz böldürmeyeceğiz. Geldikleri gibide gidecekler.  

Genç Bozkurtlar Annelerimizi Ninelerimizi sırtımızda taşıyacağız. Sandığa götüreceğiz. Bunu ben sizden istiyorum bu bizim kader seçimimizdir.  Ve sizin genç bozkurtların elindedir.  Genç bozkurtlarımla beraber  8 Haziranda Tüm dünyaya Türkiyeye Iğdır kimdir birlik ve beraberlik nasıl olur göstereceğiz. “dedi... 

Tezel konuşmasını bir şiirle bitirdi.

Bir Sabah Tan Atarken Yüce Tanrı Dağından, 

Kürşad’ın Gür Sesi Duyulacak: 

Atlar Mey Irmağında Sulansın, 

Güneş Doğduğu Yerde Karşılansın. 

Emri Tekrar Edecek 

Gök, Toprak, Deniz, 

Bozkurtlar Uluyacak Bütün Anadolu’dan: 

Biz de sizdeniz, Biz de Sizdeniz.. 

” Tezel’in konuşmasının ardından  geçilen konserde ilk sahne alan isim Ülkü Ocakları Genel Merkezi sanatçısı Ahmet Öngel oldu.

         Ahmet Öngel söylediği şarkılarla salonda büyük bir enerji yarattı. 

       Konserin ana sanatçısı Ahmet Şafak sahneye çıktığında ise tabiri caizse yer yerinden oynadı. 

      Birbiri ardına söylediği şarkıları adeta Şafak’tan daha iyi bilen gençler şarkıcının söylediği eserlere hep bir ağızdan eşlik ettiler. 

       Ahmet Şafak gittiği konserlerde eğer coşkuyu çok beğenirse Seni Seviyorum diye bağırdığını söyledikten sonra tam 4 kere “Seni Seviyorum Iğdır” diye bağırdı. 

Ahmet Şafak konserin normal süresinin bitmesine rağmen salondakilerin coşkusu için programı 1.5 saat daha uzattı. 

        Sık sık slogan atan gençler ise Şafak’ın şarkılarıyla kendilerinden geçtiler. 

         Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı konser sonrası hayranları Ülkücü Sanatçıyla fotoğraf çektirmek için izdiham yarattılar. 

Ahmet Şafak konser sonrası yaptığı açıklamada “Böyle bir coşkuyu yakalamak her sanatçıya nasip olmaz.

      Çok şükür ki Iğdır diye bir yer var. 

       Iğdır’da gelip bizi dinleyen dinlemeyen yüreği bizimle atan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.