Hanifi Yıldırım’a Kurban Adağı

Tarih : 2015-05-26 / Kategori : Genel Haber

Hanifi Yıldırım’a  Kurban Adağı

          İstanbul Zeytinburnu Sümer Mahallesinde bulunan İmam-ı Cafer Sadık Cami derneği başkanı sayın Mehmet TAHAN, dernek yöneticileri ve cami cemaati, Balyoz davasından beraat eden E.Jandarma Kurmay Albay Hanifi YILDIRIM için İstanbul’da Cuma namazı sonrası kurban kestiler. 

 

        Faaliyete 24. dönem MHP İstanbul Milletvekili ve Haziran 2015 seçimlerinde de yine İstanbul’dan MHP Milletvekili Adayı sayın Celal Adan ve yine MHP İstanbul Milletvekili Adayı sayın Murat Başesgioğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

          Faaliyette konuşma yapan Cami Derneği Başkanı sayın Mehmet Tahan “Ülkemizin her daim düşmanları çoktur. Bugün de ülkemizi bölmeye çalışan iç ve dış mihraklar mevcuttur. Bugün bizler özgürce ibadet edebiliyor ve evimizde, sokağımızda rahat hareket edebiliyorsak bunu başta Çanakkale’de, Kafkaslarda ve Sakarya Dumlupınar’da olmak üzere bugün de doğu ve güneydoğuda vatan için canlarını esirgemeyen şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Dün olduğu gibi bugün de Ülkemizin güçlü Orduya ihtiyacı vardır. Şer odaklarınca çeşitli iftiralarla yıpratılmak istenen Ordumuza sahip çıkmak bizlerin birer vazifesidir. Hemşerim ve akrabam sayın E.J.Kur. Albay Hanifi Yıldırım’ın Balyoz iftirasına maruz kalarak hapse atılması, ailesinden ve bizlerden ayrılması ve de haksız bir şekilde mesleğinin elinden alınması her Türk vatandaşı gibi bizleri de derinden üzmüştür. Yaklaşık 4 yıl hapis işkencesi çekmiştir. 

           Bugün geçte olsa özgürlüğüne kavuşması ve yeniden yapılan yargılamada beraat etmesi hepimizi sevindirmiştir. Dileğimiz ve dualarımız Allah Türk Ordusuna Zeval vermesin, haksız yere elinden alınan mesleğine ve özlük haklarına en kısa zamanda tekrardan kavuşmasıdır. 

            Bu vesileyle dini inançlarımız gereği özde hemşeriniz, gururumuz E.J.Kur.Alb. Hanifi Yıldırım için, genelde ise Kumpas davalarıyla mağdur edilen TSK mensuplarına ve Ordumuz için kurban adağımızı yerine getiriyoruz. Allah hayırlı etsin. Ayrıca, halen MHP İstanbul Milletvekili ve yeniden aday olan Celal Adan’a ve Murat Başesgioğlu’na katılımları ile bizleri onurlandırdıkları için kendilerine çok teşekkür ederim. Rabbim kendilerine TBMM’de bizleri temsil etmeyi nasip eylesin. Kendilerine başarılar dilerim“ dedi.

           Etkinlikte konuşma yapan MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan,”Böylesine anlamlı ve gurur  verici bir etkinliğe bizleri davet ederek onurlandıran başta camii derneği başkanı sayın Mehmet Tahan’a, dernek yöneticilerine ve cami cemaatine kalbi şükranlarımı sunarım. bugün burada kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini görüyoruz. Milli varlığa sahip çıkmanın en güzel örneğine şahit oluyoruz. Türk Milletinin yüreğinden bu dayanışmayı, birlik ve beraberliği kimse silemez. Bizlerin içinde bu duygu yaşadığı sürece kimse bizi bölemez. Bu vesileyle değerli Albayımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletir hepinize saygılar sunarım.” dedi. 

Konuşmaların ardından Kuran-ı kerim tilavetinin okunmasından sonra dualarla adak kurban kesildi.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.