Atatürk Mahallesi’nde Coşkulu Miting

Tarih : 2015-05-27 / Kategori : Siyaset

Atatürk Mahallesi’nde Coşkulu Miting

          Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili Adayı İsa Yaşar Tezel, MHP Iğdır İl Başkanı Av. Özcan Günsoy, MHP Merkez İlçe Başkanı Yaşar Çeçen, MHP İl Genel Meclis Üyesi Cabbar Şıktaş, Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı Arif Gürel, Kafkas Çeçen Derneği Başkanı Muharrem Çeçen ve İş adamı Tan Demirkaya’nın öncülük ettiği kalabalık bir grup sabahın erken saatlerinde Aralık İlçesine bağlı sınır köylerini ziyaret etti. 

 

         Ziyaretler kapsamında Ortaköy Mahallesi ve Yukarı Aratan Köyü, Aşağı Çiftlik Köyü ve Tazeköy grup tarafından temaslarda bulunuldu. 

          Gidilen her köyde büyük bir coşkuyla karşılanan grup akşam saatlerinde ise Iğdır merkeze Bağlı Atatürk Mahallesini ziyaret etmek üzere ilçeden ayrıldılar. 

            Atatürk mahallesinde yaklaşık 2 bin kişinin karşıladığı gruptakiler yaşanan coşku karşısında oldukça sevindiler. 

           Atatürk Mahalesi’nin girişinde mahalle sakinleri tarafından milletvekili adayı İsa Yaşar Tezel’in hayırlarına vesile olması için tam 5 adet kurban kesildi. Kesilen kurbanların ardından mahallenin gençleri tarafından halaylar çekildi.

           Burada Atatürk Mahallesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kazan mahalle sakinleri adına bir açıklama yaptı. Kazan “Biz Atatürk Mahalleliler adını aldığımız Ulu Önderimizin daima açtığı yoldan yürüyoruz. 

           Geçen seçimde bin beş yüz oy bu mahalleden Milliyetçi Hareket Partisi’ne verildi.

       Rekor kırmıştık yine rekor kıracağız. Öte yandan buradan Adil Aşırım’a sesleniyorum. Senin bu insanlarla ne derdin var? Neden oylarımızı bölüyorsun? Neden her fırsatta gençleri karşı karşıya getiriyorsun? Sana ve ailene Iğdırlılar gereken desteği zamanında verdiler. Sen gidip Ermeni aday gösteren bir partiden aday oluyorsun. 3-5 bin oy alarak seçim kazanılmaz. Sen diyorsun ki bana 3-5 bin oy yeter. Bu milleti yalanlarla kandırma  en azından hala bir saygınlığı olan soyadına yakışır bir şekilde hareket et, geç olmadan karar ver ve yolumuzdan çekil. 

         Şunu tüm mahallelim adına söylüyorum Atatürk Mahallesi Milliyetçi Hareket’in kalesidir. Daima da öyle kalacaktır.” şeklinde konuştu.” 

            Mahalleli tarafından büyük alkış alan kulüp başkanının konuşmasının ardından kürsüye Milliyetçi Hareket Partisi Adayı İsa Yaşar Tezel çıktı. 

                Tezel burada yaptığı konuşmada; “Allah her zaman Atatürk Mahallesi’nin   yar ve yardımcısı olsun. Onlar nasıl ki dün ve bugün Milliyetçi Hareket’in arkasında durdular. 

      Bu hareket de her zaman Atatürk Mahallesi’nin yanında olacaktır. Bu mahalleli kardeşlerimle bir kez daha gurur duyduk. Kardeşlerim, analarım, bacılarım, bu seçim benim seçimim değil bunu binlerce kez söyledim bir kez daha burada haykırmak istiyorum. Bizim çok kutsal bir davamız var. Bu davada isimler önemli değildir. Bugün ben aday olurum yarın başkası. Atatürk mahallesinde haykırmak istiyorum ki ulu önderin dediği gibi; Bizlerin naçiz vücutları elbet bir gün toprak olacak ancak ve ancak bunu kirli zihinlerine iyice yerleştirsinler ki Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Bunu böyle kabul etmeyip farklı düşünüp hainlik yapanlar iyice bilsinler ki Milliyetçi Hareket her yerde bir tokat gibi suratlarına inecektir. İstiyorlar ki biz bölünelim kısım kısım olalım. Hayır asla bölünmeyeceğiz ben inanıyorum ki Iğdırlı kardeşlerim hemşerilerim oynanan oyunu bozup birliğimizin kuvvetimizin çatısı Üç hilale mührü vuracaklardır. Atatürk Mahallesi’nin yiğit aslanları. Asla ama asla oyunlarına gelmeyin bizi her yerde sosyal medyada provoke edip birbirimize düşürmek istiyorlar. Asla bunlara taviz vermeyin. Iğdır sevdamızı engelleyip halaylarımızı, düğünlerimizi, sevinçlerimizi kıskananlara en güzel cevabı 7 Haziran günü sandıkta verebilirsiniz. Biz kimseyi dışlama gayesinde değiliz. Amacımız Iğdır’da var olabilmek, dik durabilmektir. Gittikleri her yerde bizim milliyetçiliğimizle boş lakırdılar üretiyorlar. Allah’tan korkun. Benim de Sefer kardeşimin de milliyetçiliğini ve memleket sevdamızı herkes iyi bilir. İkimizin de çok şükür veremeyeceği bir hesabı yok. Bunu herkes böyle bilsin Atatürk mahallesi sakinleri beni ve arkadaşlarımı bağrınıza bastınız. Allah hepinizden razı olsun.” dedi. 

        Ardından mahallenin yaşlılarıyla toplantı yapan Milletvekili ve yanında bulunanlar büyük bir slogan desteği ile mahalleden ayrıldılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.