"Yüreğim İrevan'da Kaldı" Kitabı Bakü'de Tanıtıldı

Tarih : 2015-05-28 / Kategori : Kültür & Sanat

Gazeteci  Yazar Serdar Ünsal'ın yazmış olduğu "Yüreğim İrevan'da Kaldı" kitabının Bakü'de imza günü yapılarak Azerbaycan'da ki okurları ile buluştu. 

Gazeteci  Yazar Serdar Ünsal'ın yazmış olduğu "Yüreğim İrevan'da Kaldı" kitabının Bakü'de imza günü yapılarak Azerbaycan'da ki okurları ile buluştu. 
              Bakü'de KitabevimAz'da düzenlenen  imza ve tanıtım törenine   Azerbaycan Milletvekilleri Ganire Paşayeva,Adil Aliyev,    Macaristan Meclisinin eski milletvekili Atilla Savars ve Macaristan-Azerbaycan Dostluk cemiyeti   başkanı Ramiz Emirli Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.
             Tanıtımda konuşan Serdar Ünsal,Yüreğim İrevan'da Kaldı romanı, yaşanmış bir acının, bir kaçışın, bir kökten sökülüşün hikayesi, daha doğrusu baba annemin İrevan’dan Ermenilerin saldırısı sonucu kaçışlarının hikayesi. İrevan’dan Aras nehrine oradan İran’a, İran’dan da Türkiye ve Iğdır’a gelip bin bir zorluklarla yaşamaya çalıştığı bir yaşam öyküsünü anlatıyor.Roman Yüreği İrevan’ da,Hocalı’da  Laçın’da Kelbecer’de ,Şuşa’da kalanların yürek acısını anlatıyor”dedi.
                       Daha Sonra konuşan Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşeyeva,”Böyle bir kitabın yazılması Ermenilerin yaptığı katliamların dile getirilmesi güzel bir olaydır.  Serdar Ünsal Iğdır’da yaşayan Azerbaycan Türklerindendir.Bu güzel kitap için kendisini kutluyorum Başarıları daim olsun”dedi.
                  Azerbaycan Kik boks federasyon başkanı Milletvekili Adil Aliyev’de Serdar Ünsal’ı kutlayarak böyle kitaplar yazılmalı daha çok olmalı ki herkes Ermenilerin gerçek yüzünü görsün öğrensin ”şeklinde konuştu.
          Macaristan Meclisinin eski milletvekili Atilla Savars ve Macaristan-Azerbaycan Dostluk cemiyeti   başkanı Ramiz Emirli de konuşma yaparak Emeni meselesine değinerek Türkiye Azerbaycan diasporaları iyi çalışmalı “dedi.
Daha Sonra Serdar Ünsal kitaplarını imzalayarak gelen misafirlere hediye etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.