Adres Belli Olmuştur

Tarih : 2015-05-28 / Kategori : Genel Haber

Adres Belli Olmuştur

"2011 Seçiminde CHP 1370 oy almış, MHP ise 27.554 oy almıştır. Bölen kim belli değil mi? dediler."

MHP Iğdır Milletvekili adayı İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu, MHP Seçim koordinasyon merkezinde yaptıkları ortak açıklamada şöyle dediler;  
“7 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı. Tuzluca’dan Aralık ilçemize, Karakoyunlu'ya, Melekli'ye, şehir merkezinde ki tüm esnaflarımıza, memurlarımıza, halkımıza, Köylülerimize her noktaya ulaştık, sıkılmamış el, gönlü alınmamış insanımız kalmadı.  Halkımızın ilgisi, alakası olağanüstü. Allah halkımızdan razı olsun. Halkımız fedakar, vefakardır. Halkımızın bu içten duygusu karşısında, gençlerimizin, çocuklarımızın bu heyecanı karşısında, gittiğimiz yerlerde şu sözü veriyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisinde  hiçbir temsilcisi olmayan hemşerilerimizin her anlamda temsilcisi olacağız. Iğdır'ın tamamının temsilcisi olacağız. Bu görevi layıkıyla yerine getiremediğimiz taktirde o almış olduğum dokunulmazlık zır hı'da, o alacağız maaşta bizlere haram olsun diyoruz. Bizim gönlümüz, yüreğimiz açıktır ve geniştir. Iğdır'da aleni ırkçılık ve mezhepçilik yapan bir partinin yanında duran hemşerilerime sesleniyorum. AKP 14 yıldır Türkiye'de yaşayan 3 Milyon Azeri Türkünü, sırf mezhebinden ötürü ötekileştirmiş, aşağılamış, hakaret etmiştir. Bu gerçeği göz ardı etmemiz mümkün değildir. Ankara'da bir tek bürokratımız kalmamıştır. Iğdır'da kurumlara alınan şirket elemanlarında bile çok bariz bir ayrımcılık yapılmış, burada yaşayan Azeri, Terekeme, Göçmen, Laz, Ahıskalı, kısaca Türk Milleti görmezden gelinmiştir. Bu gerçeği bile bile, göre göre o partide durup kişisel sorunlarının, çıkarlarının  çözümü için siyaset yapmak, halkımızın birlik ve bütünlüğüne gölge düşürmekten başka bir şey değildir. Sizin yeriniz halkınızın yanıdır. Buyurun sizlerde katılın bu birlikteliğe diyoruz. AKP'de sizlerin hiçbir etkisinin olmadığını, sözünüzün hiçbir şekilde dikkate alınmadığını, ufak tefek şeylerle sizleri oyaladıklarını biliyoruz. Gelin bizim yüreğimizde, gönlümüzde açıktır.
CHP farklı hesaplar peşindedir.
CHP Adayı Adil Aşırım, ağabeyisi AKP'den aday adayı olmasına rağmen son dakika gidip CHP'den aday olmuştur. Ağabeyisine vefa göstermeyen bu halka vefa göstermez. Bunun bir proje olduğu, Iğdır halkından bir intikam alma düşüncesi olduğu, artık gizlenemez bir gerçektir. 2-3 bin oy peşinde koşmanın mutlaka ve mutlaka bir şahsi menfaati vardır. Iğdır ve çevresinde binlerce insanımızı katleden Ermeni Diasporasının Iğdır üzerinde oynamak istediği bir oyunun parçasıdır. CHP 2011 seçiminde 1.370 oy almıştır. MHP ise 27.554 oy almıştır. Bu rakamlar mutlaka halkımıza bir işarettir. Zaten biz bunu seçim çalışması yaptığımızda da hissediyoruz. Ancak CHP adayı Adil Aşırım, bu halktan intikam alırcasına oyları bölmeye çalışmaktadır. Ancak Allah'ın izniyle ve siz duyarlı halkımızın desteği ile bu oyuna gelmeyecek ve CHP'nin Iğdır'da yapmaya çalıştığı oyunu bozacağız. CHP Adayı alacağı 2-3 bin oyun hiçbir işe yaramayacağını bildiği halde anlamsız bir tavır ortaya koyması  bu halka ihanetten başka bir şey değildir. Geçenlerde Valilik yolunda bulunan Kadın Kollarımızın irtibat bürosunun önünden geçerken bilinçli bir şekilde tacizkar davranmış, gençlerimizi birbirine düşürmeye çalışmışlardır. Orada da yaptığım konuşmada asla böyle provokatörlerin oyununa gelmeyeceğiz. Adil Aşırım kendini mazlum gösterme peşindedir. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Ben halkımızın sağduyusuna inanıyorum. Yıllarca CHP'de siyaset yapmış, yönetiminde yer almış kişiler bu oyunu fark edip bize geliyorlar. Biz bu oyunun bir parçası olmayacağız deyip, halkımızla birlik oluyor, saflarımızı sıklaştırıyorlar. Hepsine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Bu gün itibariyle seçime az bir sürü kaldı. Tuzluca'da, Aralık'ta, Karakoyunlu'da, Iğdır merkezde gidilmedik yer bırakmadık. Halkımızın gayretli tutumu, içten, samimi davranışı, analarımızın, bacılarımızın o sahiplenme duygusu emin olun çoğu yerde gözlerimizi yaşarttı. Öz yurdunda "gerip" olan bu halka ihanet etmeyi Allah'ta kabul etmez. Buna emin olun.
Bir ayı aşkın bir süredir seçim çalışması yapıyoruz. Allah'a şükür çok çok iyi durumdayız. Halkımızdan aldığımız enerji bizleri ziyadesiyle motive etmektedir.  Ancak rehavet yok ve 7 Haziran seçim sonuçları, Seçim Kuruluna verilinceye kadar çalışacak ve en yüksek oyu alarak kazanacağız.
Bizim için bir oy bile çok kıymetlidir. Dargın, küskün, ayağına gidilmediği için gönül koyan kim varsa ulaşmış, gönlünü almış, desteğini almışızdır. Seçmenimizi önemsememe gibi bir lüksümüz yoktur. Biz bütün hemşerilerimizin ayağına gitmekte, desteğini istemekte ve hayır dualarını almaktayız.  
Dedikodu yaratıp toplumu germeye çalışanlara asla prim vermeyeceğiz. Bizim hile ile, dalavere ile işimiz olmaz. Biz her dönem bir gömlek değişmiyoruz. Çizgimiz, bir, duruşumuz birdir. Makam mevki de bizim duruşumuzu değiştiremez. Bu gün nasılsak, yarında aynı olacağız.
Halkımıza gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü minnettarız. Sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.
MHP Iğdır Milletvekili adayları İsa Yaşar Tezel ve Seref Karakoyunlu'ya yaptıkları açıklamalardan ötürü teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası