Minik Öğrenciler Doyasıya Eğlendi

Tarih : 2015-05-29 / Kategori : Eğitim

Minik Öğrenciler Doyasıya Eğlendi

    Iğdır Merkeze bağlı Şehit Öğretmen Şevki Akgün İlk- Ortaokulu ile Iğdır gençlik merkezinin ortaklaşa düzenlediği yıl sonu şenliği coşkuyla kutlandı.
    

    Etkinlik kapsamında Dans gösterileri, Müzik korosu, Halkoyunları gösterileri, Bilim Fuarının açılışı, Şişme oyun parkı, Resim sergisi açılışı, Yüz boyama etkinliği gibi bir çok etkinlik yapıldı.
    Etkinlikte en çok Bilim  fuarında öğrencilerin bir birinden güzel çalışma ve projeleri dikkat çekti.
    Şehit Öğretmen Şevki Akgün İlk- Ortaokulu Okul Müdürü Erkan Çiğdem, Okula hafif engelli çocuğunu  zor şartlarda  8 yaşındaki oğlu Levent Kıraç’ı okula getirip götüren Hüsna Kıraç’ı  yılın annesini seçti. 
    Okul Müdürü Erkan Çiğdem, “Bütün anneler fedakardır. Annelerimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Bu yılda çocuğu için hertürlü koşula, zorluğa katlanan Hüsna Kıraç’ı bir kez daha tebrik ediyorum.” dedi.  Anne Hüsna Kıraç’a  Levent Kıraç’ın Ana sınıfı öğretmeni Ercan Cangel plaketi verdi.
    Okul Müdürü Erkan Çiğdem, “Öğretmenlerimizide tebrik etmek istiyorum. Bir aile gibi çocuklara sevgi, bilgi aşıladılar. Başarılı bir eğitim kadrosuyla öğrencilerimize bilgi aşıladılar. 
    Okulda eğitim düzeyi arttı. Birkez daha öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.
    Üç gün süren yıl sonu şenliğine  Iğdır Vali Yardımcısı Bilgehan Karanfil, İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Gençlik Spor il Müdürü Kasım Aydoğdu, Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit, Milli Eğitim Müdür  Yardımcısı Ahmet Gelal, Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Akkuş, Iğdır Gençlik Merkezi Müdürü Şerefettin Yiğit, Ak Parti Iğdır Milletvekili Adayları Ferdi Turan, Cengiz Şeyran, Eğitim Bir Sen Iğdır il Başkanı Malik Akşit, Öğretmenler ve  Öğrenci velileri katıldı.
    Ak Parti Iğdır Milletvekili Adayları  Ferdi Turan ve Cengiz Şeyran, Okul etkinlik ziyaretinde Engelli çocuğunu okula getirip götürmekte zorlanan Anne Hüsna Kıraç’a Tekerlekli sandalye sözü verdiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.