Hukukçu Bizler kampanyasında Iğdırlı avukatlardan destek açıklaması

Tarih : 2015-05-30 / Kategori : Siyaset

Hukukçu Bizler kampanyasında Iğdırlı avukatlardan destek açıklaması

          Iğdır’da bir araya gelen avukatlar “Hukukçu Bizler” kampanyası altında HDP’ ye destek için basın açıklaması gerçekleştirdi.

 

          HDP Seçim Bürosu önünde gerçekleşen basın açıklamasına Iğdır’da faaliyet gösteren avukatların yanı sıra HDP Iğdır Milletvekili adayları M.Emin Adıyaman, Kıznaz Türkeli HDP Mersin Milletvekili Av. Şilan Aydın Üzgeç, HDP-DBP Iğdır il eş başkanları ve çok sayıda yurttaş katıldı.
           Basın açıklamasını Hukukçular adına gerçekleştiren Iğdır Belediye Eş Başkanı Avukat Şaziye Önder, Tescillenmiş adaletsizliğe karşı onurlarını savunmak için hukukçular olarak HDP’ye destek vereceklerine dikkat çekerek ”Hep bir ağızdan türkü tutturulmuş ve can kulağıyla dinliyor. Tüm ötekiler bu türkünün notalarına can, sesine ses, sözlerine nefes katmak boynumuzun borcudur. Bizler adaletsiz düzenin içinde adalet kavgası veren hukukçular olarak bu rüzgarı hissediyor, bu türküyü duyuyor ve sessimizi katmayı görev sayıyoruz. Tescillenmiş adaletsizliğe karşı onurumuzu savunmak için Hukukçu Bizler de varız diyoruz” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.