SDS Mutluluğu

Tarih : 2015-05-30 / Kategori : Genel Haber

SDS Mutluluğu

           Bem-Bir-Sen Iğdır Başkanlığı ile Karakoyunlu İlçesi Belediyesi arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesiyle belediye bünyesinde çalışan memurlar büyük sevinç yaşadı.

     Bem-Bir-Sen Iğdır  Başkanı Nihat Güneş ile Karakoyun İlçesi Belediye Başkanı Kurban Kaya arasında imzalanan "Sosyal Denge Sözleşmesi" ile Karakoyunlu Belediyesi'nde çalışan memurların maaşı artırıldı.
    Karakoyun Belediyesi başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Bem-Bir-Sen Başkan Yardımcıları İbrahim Turan, Abbas Karabağ, Zeynep Aydoğan da katıldılar.
    Memurların ekonomik şartlarının daha da iyileşmesini sağlayan sözleşmeden dolayı Bem-Bir-Sen Başkanı Nihat Güneş, Başkan Kurban Kaya’ya teşekkür etti. Personellerin bugüne kadar gösterdikleri performansın daha da üzerine çıkarak çalışacağına ve daha da üretken olacağına inandığını söyledi.
    Karakoyun  Belediye Başkanı "İlçemizde yapacağımız hizmetleri hayata geçirirken, Karakoyunlu’nun tek kuruşunu heba etmemek için büyük bir özen gösteriyoruz. Belediyemizin imkanlarını zorlayarak bu artışı yaptık. Keşke imkanlarımız el verse de daha fazla memurlarımızın maaşında artış yapsaydık. Bu SDS artışı ile birlikte memurlarımızın maaşını ve sosyal haklarını tam zamanında vermekteyiz. Bu çalışmalarda emeği bulunan personelimizin sosyal durumlarını iyileştirmek amacıyla elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız da. Bu bir başlangıçtır. Yapılan bu düzenlemenin tüm personellerimize hayırlı olmasını ve aldıkları zammı güzel günlerde harcamasını diliyorum" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.