Taddef’den, Azerbaycan’da Milletvekili Ve Gazetecilere Plaket

Tarih : 2015-06-03 / Kategori : Kültür & Sanat

  Taddef’den, Azerbaycan’da Milletvekili Ve Gazetecilere Plaket

             Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal, Azerbaycan’da Milletvekili, Gazeteci ve Dernek başkanlarına Türkiye Azerbaycan kardeşliğine katkılarından dolayı plaket verdi.

              Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de bazı görüşmeler yapan Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal, burada Türkiye Azerbaycan ilişkilerine ve kardeşliğine katkı sağlayan Azerbaycan Milletvekilleri Ganire Paşayeva, Adil Aliyev,  Yeni Yurd, Sosial İnkişaf ictimai birliyinin  başkanı Mahire Esedova, gazeteci Elnur Eltürk, APA TV-yayın yönetmeni Vugar H.Mesimoğlu, Hayal Tv  genel müdürü Eltan Gadimbeyli  ve  AZ TV program yapımcısı Telli Penahgızı’na  derneğin plaketini verdi.
            Serdar Ünsal törende yaptığı konuşmada, ”Türkiye ile Azerbaycan kardeşliği her geçen gün gelişiyor. Bu gelişmeye büyük katkı sağlayan Milletvekillerimiz gazeteciler ve dernek başkanları var. Türkiye ve Azerbaycan’ı karşılıksız seven bu değerli insanları  kutluyorum. Başarıları daim olsun” dedi.
            Azerbaycan Milletvekili  Paşayeva’da “Türkiye ve Azerbaycan kardeştir. Her alanda işbirliği içindeyiz. Yurt dışında her iki ülke olarak birbirimizi destekliyoruz. Bu kardeşlik sürecektir. Kimse aramıza giremez.” şeklinde konuştu. Azerbaycan Kik boks federasyon başkanı Milletvekili Adil Aliyev’de ”Umumi liderimiz Haydar  Aliyev’in dediği gibi bizler iki devlet tek milletiz, bu felsefe ile birbirimize can  diyoruz, gardaş diyoruz. Türk’ün Türk’ten başka dosttu yoktur. Ünsal’a bu güzel düşüncesinden dolayı teşekkür ederim” dedi. 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası