Sağlık Camiasının Acı Günü

Tarih : 2015-06-03 / Kategori : Sağlık

 Sağlık Camiasının Acı Günü

          Samsun'da Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde görev yapan Op. Dr. Kamil FURTUN'un hastanede uğradığı silahli saldırı sonucu hayatını kaybetmesi üzerine İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan EROL açıklama yaptı. 

          EROL açıklamasında, Samsun'da görev yapan Op. Dr. Kamil Furtun'un gece-gündüz demeden günün 24 saati insanların iyileştirilmesi için hizmet verdiği hastanede katledildiğini ifade ederek bir arkadaşımızın daha görev yaptığı hastanede yaşamını yitirmiş olmasının üzüntüsünü yaşıyoruz. Sağlık çalışanlarına karşı şiddetin önlenmesi için ‘sevgi en iyi ilaçtır’ şifa veren ele vefa’ gibi kampanyalar uygulamak üzere kamuoyu farkındalığını artırmak amacıyla 01 haziran 2015 pazartesi günü saat 09:00-09:15 arasında acil durumlar dışında sağlık hizmeti sunulan tüm birimlerde sağlık yöneticilerimiz ve sağlık çalışanlarımız ile birlikte olacağız’ dedi. 
        İl Sağlık Müdürü EROL,  'Yılların emeği ile yetişmiş; kendi ailesinden, eşinden, çocuklarından çaldığı vakitlerle hastalarına faydalı olmaya çalışan ve halkımızın sağlığı için fedakârca hizmet vermek için çabalayan çok kıymetli meslektaşımız için gözyaşı döküyor, ailesine ve tüm yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin ve Sağlık Camiamızın başı sağ olsun' diyerek saldırıyı kınadı. 
      Kınama açıklamasına Sağlık Sen Iğdır Şube Başkanı Fettah Karadağ ve Başkan Yardımcısı Rıza Şıktaş,  katıldı.
    Başkan Karadağ, “Acımız büyük umudumuz kırıktır. Göksel Kalaycıoğlu, Ali Menekşe, Ersin Arslan ile dağlanan yüreğimiz bir kez daha dağlanmış, kaygımız katlanmıştır. Şehidimiz Dr. Kamil Furtun’a Allahtan Rahmet diliyoruz.
Sağlık camiamızın başı sağ olsun“ dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası