Adil Aşırım’a Açık Mektup

Tarih : 2015-06-04 / Kategori : Gündem

Adil Aşırım’a Açık Mektup

         Değerli Vekilim; yaklaşmak üzere olan 7 Haziran 2015 Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde Iğdır’dan CHP’den birinci sıra aday olduğunuz malumumuzdur. 

         Sizin bu seçimlerde Iğdır’dan aday olmanız çeşitli çevrelerce eleştirilmiş ve adaylığınıza karşı çıkılmıştır. Bizim gibi düşünenler ise adaylardan çok Iğdır toplumunun hassas yapısını düşünerek konuyu tabanın sesine kulak vererek sessizce karşılamıştı.
          Adaylığınızı sükûnetle ve ihtiyatla karşılayan bizler, bu güne kadar tabanın ortaya koyacağı güçlü mesajı beklemek mecburiyetinde kaldık. Ve bunu da saygıyla karşılayıp ona göre tavır belirlemeyi uygun gördük. Iğdır, ilçeleri ve köyleri dahil olmak üzere sağ ve muhafazakar seçmen tamamen MHP’ye kaymış vaziyettedir. Gördüğümüz her kesimden insanlar sizin adaylığınızı uygun görmemekte ve hatta yüksek homurtularla bunu eleştirmektedir. Taban MHP derken siz ve sizin gibi düşünen birkaç kişi hala seçim çalışmaları içinde bulunmanız halkımız tarafından yadırganmaktadır. Her defasında birlik ve beraberlik mesajı veren sizler burada “muhteris bir ruh yapısıyla” ısrarlı olmanız halkımıza hayal kırıklığı yaşatmaktadır. “Bir bölen” durumuna düşmekle geçmişinize haksızlık yapmaktasınız. Iğdır ve Iğdır toplumu birkaç kişinin “ihtiras tramvayında” kazaya kurban verilemeyecek kadar önemli bir yer ve önemli bir toplumdur. Geçmişte şans kapınızı çalmış ve milletvekili olarak bu topluma hizmet etmişsinizdir. Genelde olumlanacak bir icraatınızın varlığı bilinmektedir. Neden geçmişinizi inkâra ve karalamaya kalkışıyorsunuz? Her ne olursa olsun, şartlar neyi gerektiriyorsa gerektirsin ben yoluma devam ederim mantığı ne size ne de bu necip topluma hiçbir şey kazandırmaz! Keçi inadını bırakınız! Bizler keçi inadıyla hareket edenleri çok gördük. Hayatları boyunca pişmanlık ve keşkelerle yaşadılar.
            Sayın Aşırım; umutsuz bir vakıa olmayın! Zorla güzellik olmaz! Köprülerin altından çok sular geçti. Bu kına o kınaya benzemez! Taşı eteğinizden dökünüz. Yol yakınken geri dönünüz. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Güç bir yerde toplanmaktadır. Halk tek bilek ve tek yürek MHP demektedir. Bu birliğe halel getirmeyiniz. Toplayacağınız azami iki-üç binin üzerindeki oylarla hiçbir yere varamazsınız. Ama bu oylara MHP’nin şiddetle ihtiyacı vardır. Bizler kimin milletvekili olacağından çok, birliğe ve dirliğe bakıyoruz. Çünkü birliğimizi ve bütünlüğümüzü dünya âleme bildirmek ve biz burada dimdik ayakta durmaktayız mesajını vermek zorundayız!
            Değerli Kardeşim; ocaklarda birlikte çalıştık, aynı fikirlerle birlikte yoğrulduk. Geldiğiniz ve misafirimiz olduğunuz köyümüzde ve diğer yerlerde “Ben milliyetçi ve ülkücüyüm” demekten kaçınmıyorsunuz. Ama milliyetçiliğin ve ülkücülüğün gereğini maalesef yerine getiremiyorsunuz. Şimdiye kadar değiştirdiğiniz partilerin hangisi size ülkücülüğü yaşatma fırsatı verdi? Sizden büyük iki ağabeyinle arkadaşlığım vardır. Belediye başkanlığı yapan Merhum Ağabeyin Ali Asker Aşırım ise hepimizin ağabeyisi idi. Toplumumuz Aşırımları hayırla yad etmek istiyor! Gelin bunu şerre çevirmeyiniz.
            Adil Bey; CHP sizi ve Asimder’in Başkanı Göksel Gülbey’i usulüne uygun olarak kullanıyor. Az çok halk arasında bir sempati kitleniz vardı. Ne yazık ki bunu “imkânsız bir koltuk için” nefrete dönüştürmek üzeresiniz. Tabanı olmayan bir parti mecburen sağ ve muhafazakâr bir adayda karar kılmıştır. Bu partinin gayesi Türkiye genelinde oylarını artırmaktır. Buradan ne gelirse kardır deyip sizlere mal bulmuş mağribi gibi sarılmaktadır. Şuna inanın ki; güvendiğiniz üç seçim noktasında da hayal kırıklığı yaşayacaksınız!
            Adil Kardeşim; bu kahraman ve faziletli toplum size inanmakta ve güvenmekte zorlanıyor.Vaktı zamanında Tansu Çiller’in Doğruyolu ile halvet olamayınca Sayın Bülent Ecevit’e koştunuz.Kabul görünce kolları sıvayıp bu toplumu Demokratik Sol Parti’ye çağırdınız.”Yerimiz orasıdır” dediniz. Ardından “yamangünlü bir şekilde” seçilince “Ben sağın sağındayım” deyip bu partiden istifa ederek Anavatan Partisi’ne geçtiniz. Oysa bu cümleden hareketle gideceğiniz yer MHP idi. Ama siz kolayı seçtiniz. Pragmatik, çıkar eksenli çalışan Anavatan’a kapağı attınız. Bu parti sönünce ikinci göz ağrın olan Doğruyol Partisi’ne göz kırptınız. Buradan size ekmek çıkmayınca soluğu Genç Parti’de aldınız. Orada da dikiş tutturamayınca bu sefer hizmet aşkı sizi sırasıyla AKP’ye ve ardından CHP’ye yöneltti! Acaba sorabilir miyim, sizin bu koltuk aşkınız, makam sevdanız ve iktidar tutkunuz ne zamana kadar sürecektir? Bu faziletli toplumu doku uyuşmazlığı çektiğimiz CHP’ye çağırmaya ne hakkınız var?
             Sayın Aşırım; MHP VE Ülkü Ocakları’nda yetişmene rağmen bir kez olsun bu partiye çalışmadınız. Ama ülkücü sıfatını yıllardır kullanmanızın hatırına ilk ve son defa sizden bir fedakârlık yapmanızı istiyoruz. Çıktığınız yuvanıza ve zarar verdiğiniz toplumunuza geri dönünüz. Tıpkı Eski milletvekilimiz saygı değer İnsan Sayın Şamil Ayrım gibi birliğin adresini gösteriniz. Aynı özveriyi sizden de beklemekteyiz! Sizi ve yanınızdakileri kazanmak ve bağrımıza basmak istiyoruz. Gelin sırt sırta verip omuz omuza yürüyelim! Birliğimiz, dirliğimiz ve geleceğimiz kenetlenmekten ve tek bilek olmaktan geçer! Bu toplumun size ve yol arkadaşlarınıza ihtiyacı vardır! Heba edilecek tek bir insanımıza bile tahammülümüz yoktur!
Saygılarımla… 1 Haziran 2015 
        Fahrettin Masum Budak
        Iğdır'ın Gerçeğini ve Tüm Iğdırlıların Söylediğini Fahrettin Masum Budak Bey Güçlü Kalemiyle Yazmış.Sağolsun Kendisine Buradan Çok Teşekkür Ediyorum. Allah Birlik ve Beraberliğimiz İçin Emek Veren Herkesten Razı Olsun.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.