Sefer Karakoyunlu Iğdır Halkına Teşekkür Etti

Tarih : 2015-06-12 / Kategori : Siyaset

Sefer Karakoyunlu Iğdır Halkına Teşekkür Etti

MHP Iğdır Milletvekili adayı Sefer Karakoyunlu, “7 Haziran Genel Seçimini az bir oyla kaybettik. Ama halkımızın arasında anlımız ak, başımız diktir. İçimizdeki hainler utansın.” dedi.

 

  Karakoyunlu Iğdır halkına desteklerinden dolayı teşekkür ederim diyerek şunları söyledi;
    “Güzel Iğdır’ımın Saygı Değer İnsanları Merhaba;
    Ülkemizin ve Iğdır’ın geleceği için 60 gündür, siz halkımızla içi içe olduk, bölgemizin problemlerini ve sıkıntılarını yerinde görme ve irdeleme imkânımız oldu. Yeri geldi sevindik, yeri geldi hüzünlendik.
    Sonuç olarak şunu fark ettik; halkımız giderek fakirleştirilmiş, dışlanmış, ötekileştirilmiş, kendi topraklarında azınlık olmuş ama gururundan ve onurundan asla ödün vermemiş.
    Değerli dostlarım, dava arkadaşlarım, genç ülküdaşlarım, analarım, bacılarım, akrabalarım, Iğdır dışından yardıma gelen arkadaşlarım, Iğdır'ın değerli basın mensupları ve tüm teşkilatım hepinizden yüce Rabbim razı olsun, lütfen hakkınızı helal edin.
    Gönül birliği ile hep beraber canla başla çalıştık. Evet, seçimi kaybettik ama halkımızın ve siz dostların desteğini ve samimiyetini kazandık, bu kardeşliğimiz ve dostluğumuz ebedi olsun İnşallah.
IĞDIR HALKIMLA, SİZİNLE GURUR DUYUYORUM.
Neden kaybettiğimizi hepiniz biliyorsunuz onları buraya yazmak bize yakışmaz. Onları yüce Allah’ın adaletine havale ediyorum. Çünkü bu halkı üzmeye kimsenin hakkı yoktur.
Bu süreçte ziyaretlerimizde yüreklerimizde iz, bırakan unutamadığım anılarımız da oldu.
Mesela;
– Tuzluca köylerinden birinde Muhammetcan’ın hediye dağıtırken “emi bize hediye dağıttınız başka arkadaşlara dağıtın” demesi
– Tandır başındaki teyzenin ”Allah kömeyiz olsun, iki cihanda mutlu olasız” şeklindeki huzur veren duası
– Ayaklarındaki engelden dolayı yürüyemeyen 106 yaşındaki emminin dağlara bakıp “evlat bu dağların her yerinde ayak izlerim var ama daha yürüyemirem” diyerek iç çekmesi,
– İstanbul-İSTAD kadın kollarının, gençlik kolları ve yönetim kurulu üyelerinin Iğdır’a gelerek seçim sürecince destek vermeleri.
– MHP Iğdır İl İlçe ve Belde teşkilatları, MHP Kadın kolları ve genç ülküdaşlarımızın takdire şayan bir şekilde gece gündüz çalışması ve saymakla bitiremeyeceğim çok sayıdaki dostların canla başla çaba sarf etmeleri.
-Köy,  ilçe ve mahallelerimizde, halkımızın Kurbanlar keserek, davul- zurna eşliğinde çiçeklerle karşılamaları.
-Düğünlerde Hoşgelişler ola MUSTAFA KEMAL PAŞA reksleri ile karşılanıp, alkışlar eşliğinde uğurlanmamız.
Bunlar o kadar kıymetli ki benim için, değeri ne mevki ile ne para pulla ölçülebilir.
    Evet; ihaneti ve satılmışlığı da gördük, onları vicdanları ile baş başa bırakıyoruz tabiî ki VARSA !
Bizler Iğdır evlatlarıyız, Iğdır sevdalısıyız orda doğduk, orda büyüdük, gidecek başka IĞDIR’ da yok, milletvekili olamasak bile doğduğumuz topraklar için her koşulda hizmet için varız.
Sevgi ve Saygılarımla”
Sefer KARAKOYUNLU
İSTAD-Başkanı

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.