Muay Thai Ve Boks Dalında Türkiye Derecesi Alan Sporcularımız Rektör Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Tarih : 2015-06-12 / Kategori : Spor

Muay Thai Ve Boks Dalında Türkiye Derecesi Alan Sporcularımız Rektör Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Türkiye Üniversiteler arası Muay Thai ve Boks dalında yapılan turnuvalarda dereceye giren Iğdır Üniversitesi sporcu ve antrenörleri Rektör Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. 

 

Iğdır Üniversitesi Teknik Bilimleri Meslek Yüksekokulu öğrencisi Yalçın Atabey, 05-10 Mayıs 2015 tarihlerinde Muğla Marmaris’te yapılan ve 76 üniversitenin katılımıyla gerçekleşen, “Türkiye Üniversiteler Arası Muay-Thai Şampiyonası’nda” 81 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu ve bir diğer sporcu Iğdır Üniversitesi öğrencisi Hakan Kanyar, Kars Kafkas Üniversitesinde yapılan “Türkiye Üniversiteler Arası Boks Şampiyonası’ nda” 75 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu. 
    Muay Thai ve Boks dalında Türkiye Üniversite Sporları Şampiyonalarında Iğdır Üniversitesi’ni temsilen katılan sporcuları tebrik eden Rektör Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, sporcuların başarılarının devamını diledi. Rektör Prof. Dr. Yılmaz “Muay Thai ve Boks dalında Türkiye Üniversite Sporları Şampiyonasında Iğdır’ımızı ve üniversitemizi temsil eden sporcularımızın başarısı bizleri son derece mutlu etti. Iğdır üniversitesi olarak her zaman sporcularımızı destekliyoruz ve bu desteğimiz her zaman devam edecek. 
    Sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
     Rektör Prof. Dr.Yılmaz Muay Thai ve Boks  şampiyonalarında derece alan sporcu ve antrenörlere teşekkür ederek, çeşitli hediyeler takdim etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası