Altın Karne Ödülü

Tarih : 2015-06-13 / Kategori : Eğitim

Altın Karne Ödülü

Karne Gününde  Öğrenciler Altınla Ödüllendirildi Babalar Günü Kutlandı

    Karakoyunlu ilçesi Şht. Polis Ali Asker Gonca İlköğretim Okulu öğrencileri ve Öğretmenleri  2014- 2015 yılı eğitim öğretim yılında göstermiş oldukları başarılardan dolayı Iğdır’lı İşadamı Temizler Ltd. Şti. Sahibi Ahmet Temiz tarafından altın hediye edildi.   
        Okulumuzda en sevilen öğretmen ödülü ve Okul birincisi olan 11 öğrenciye de madalya ve çeşitli hediyeler Karakoyunlu Kaymakamı Nursan VURAL ZORLU tarafından verildi.
     Karakoyunlu Kaymakamı Nursan VURAL ZORLU, “Bir eğitim öğretimi daha geride bıraktık. Herkes karne heyecanı yaşıyor. Kiminin karnesi iyi kiminin karnesi kötü olabilir. Kırıklar için üzülmesin tatilde boş zamanlarında çalışarak o zayıflarını kurtaracaklarına inanıyorum. Öğrencilerimizi ödüle layık gören ve eğitime katkı sağlayan değerli İş adamı Ahmet Temiz’e teşekkür ediyorum.” dedi.
    İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Vadettin Tekin’de Bu güzel ve anlamlı  bir günde öğrencilerimizin bir birinden başarılı karnelerini ve ödüllerini dağıttık ben tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Boş zamanlarında ise kitap okumayı eksik etmesinler.”dedi. Tekin, Öğrencilerimizin başarısını ödüllendiren ve bunu gelenek haline getiren İşadamımıza da ayrıca  eğitime vermiş olduğu destekten dolayı tebrik ediyorum.”şeklinde konuştu.
    İş adamı Temizler Ltd. Şti. Sahibi Ahmet Temiz,  “Babamız Rahmetli H. Süleyman Temiz  adına Öğrencilerimizin başarılarını ödüllendirmek ve devamını sağlamak amacıyla bu yıl dördüncüsünü  düzenlediğimiz altın ödülünü yine başarılı öğrencilerimize takdim ederek mutluluk yaşadık.  Bu ödülü önümüzdeki yıllarda da devam ettirmek istiyoruz.” dedi.
    Temiz, Bu gün iki mutluluğu bir arada yaşatmak istedik. Birincisi öğrencilerimizin başarısını ve en sevilen üç öğretmenlerimizin çabasını ödüllendirmek istedik. Babalar gününü erken kutlayarak Öğrenci ve öğretmenlerimizi ödüllendirdik.   Okumanın ülkemiz açısından ne kadar önemli olduğunu komşularımıza bakınca yüce rabbimizin ilk emri daha iyi anlaşılmaktadır. 
    Komşularımız  paralarını kötülüye ve ayrımcılığa harcamasaydı. Eğitime yeterince harcasaydı Ülkelerini ve halklarını bu duruma düşürmezlerdi. Bizde yüce rabbimizin yardımıyla daha fazla öğrenciyi sevindirip gelecekte bizi onurlandırıp ve rahmetle anmaları için rahmetli Babamız H. Süleyman Temiz adına gelenek haline getirdiğimiz Dördüncüsünü düzenlediğimiz altın karne ödüllerimizi öğretmenlerimize ve öğrencilerimize babalar günü hediyesi olarak babalarına götürmeleri için her türlü gayret gösteren sıkıntımıza ortak olan sevincimizede ortak olsun anlayışı ile eşim Leyla Temiz tarafından bu güzel günün anısına Karakoyunlu Kaymakamımızı sevindirmeninde sevincini yaşıyoruz. İnşallah yüce rabbimizin yardımı ile 8 yıldır devam eden ve yıllarca devam etmesi temennisi ile Karakoyunlu Kaymakamımıza, ilçe Milli Eğitim müdürümüze, okul müdürlerimize, öğrencilerimize teşekkür eder, babalar gününü kutlarız seneye buluşmak üzere eğitime katkıda bulunan tüm herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.    
    Sekiz Yıl boyunca  Öğrencilerimiz Sevindirildi
    Sekiz yıl önce İnönü ilköğretim okulunda bir tek sınıfta öğrencilerin başarısını artırmak amacıyla 5 yıl boyunca öğrencilere kırtasiye ürünleri ile ödüllendirildi ve görüldüki dersleri zayıf olan öğrenciler başarılı öğrencilerle yarışır oldular. Bu başarıyı daha da artırmak amacıyla 2012 yılında Iğdır inönü ilköğretim okulu 5. sınıflar arasında altın karne ödülüne dünüştürüldü. 
    Daha sonra 2013 yılında Karakoyunlu ilçesi öğrencilerine rahmetli Süleyman Temiz adı ile gelenek haline getirilmesi amacıyla hediye edildi...

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası