Iğdır’da Karne Heyecanı

Tarih : 2015-06-13 / Kategori : Eğitim

Iğdır’da Karne Heyecanı

  Iğdır’da 53 bin öğrenci karnelerini alarak tatile girdi.

 

    İkinci dönemin sona ermesi  nedeniyle Şehit öğretmen Şevki Akgün  ilk-orta okulunda karne töreni düzenlendi.
   Şehit öğretmen Şevki Akgün  ilk-orta okulunda  yapılan karne töreninde konuşan
           Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt “Bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Öğrencilerimizi, öz değerlerine sahip eğitimli bireyler olarak yetiştirmek uğrunda eğitimcilerimiz sekiz ay boyunca ter döktüler. Amacımız dünün üzerine bir şeyler koyup, bugün ziyanda olmamaktı. Öğretmenlik Taptuk Emre olup Yunuslar  yetiştirme, Akşemsettinler  olup Fatihler yetiştirme mesleğidir.
            Değerli veliler, öğrencilerimiz yoruldular. Onlar bol bol oynasın dinlensinler. Sevgili öğrenciler karneler tabii ki size de eksik öğrenmelerinizi gösteriyor. O zaman bu tatil bir fırsat demektir. doya doya oynayabilir, gezebilir, eğlenebilir, bir yandan da eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.
Sevgili öğrenciler, Bir milleti var eden ve muasır medeniyetler seviyesine çıkaran kültür birikimidir. Biliyoruz ki bu kültür aktarımını sağlayan yegâne eserler kitaplardır. Bol bol kitap okuyunuz.” dedi.
                    Şehit Öğretmen Şevki Akgün  ilk-orta okulunda, TEOG sınavında il üçüncüsü olan derece yapan öğrenci ile dereceye giren öğrencilere öğretmenlerin kendi aralarında topladıkları para ile aldıkları Dizüstü bilgisayar, tablet hediye edildi.Burada konuşan Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, derece yapan öğrencilere ve onları yetiştiren öğretmenleri tebrik ediyorum.                        İçinizden Anadolu Fen liselerine gidecek olanlar olacaktır.İnşallah Üniversite sınavında da derece yaparsınız. karne törenine Milli eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Müdür yardımcıları Ahmet Gelal, Muhittin Yücel, şube müdürü Cevdet Parlar ve okul müdürü Erkan Çiğdem, veliler katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası