Öğrenciler Vali Yardımcısı Bilgehan Karanfil’i Ziyaret Ettiler

Tarih : 2015-06-18 / Kategori : Eğitim

Öğrenciler  Vali Yardımcısı Bilgehan Karanfil’i Ziyaret Ettiler

                TC Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenmeye değer bulunan İnme ve Nörolojik Problemi Olan Hastalarda Acil Müdahale, Tedavi ve Bakım Uygulama Becerilerinin AB Düzeyinde Geliştirilmesi" adlı  Erasmus+ Programı, Meslek projesi kapsamında  Iğdır 70. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
08.Temmuz -28.Temmuz   tarihleri arasında 3 haftalığına İsveç’e gidecek olan  Okul Müdürü Şengül Yıldız, Müdür baş yardımcısı Serdar Ünsal, ve bir gurup  öğrenci  Vali yardımcısı Bilgehan Karanfil’i ziyaret ettiler.

 

     Proje hakkında bilgi veren Okul Müdürü Şengül Yıldız "Yurt dışı meslek projemize okulumuzdan 18 öğrenci ve 2 öğretmen katılacaktır. Türkiye Ulusal Ajansının tarafımıza değer bulduğu bu destek sayesinde, katılımcılarımız, 3  hafta boyunca mesleki eğitim ve inceleme faaliyetlerine katılacaklardır. Mesleki eğitim ve inceleme faaliyetleri yanında gerçekleştirilecek olan mesleki ziyaretlerle tecrübe ve birikimlerini geliştirerek kendi alanlarında önemli bir kazanım sağlayacaklardır. Hafta sonlarında gerçekleştirilmesi planlanan gezi ve kültürel ziyaretlerle yabancı kültüre karşı saygı, kültürlerini geliştirme ve öğrenme fırsatı da yakalayacaklardır.." dedi.
     Vali yardımcısı Bilgehan Karanfil 'de "şanslı Öğrencilersiniz. Gittiğiniz yerde bilgi ve becerinizi geliştirin. Bir şeyler öğrenin günlük izlenimleriniz not alın. Orada eğitim nasıl. Öğretmen öğrenci ilişkileri nedir. Öğrenme teknikleri inceleyin. Özgüvenli olun Türkiye sağlıkta çok iyidir. Orada farklı ortamlarla karşılaşabilirisiniz. Yabancı diliniz olsun. İyi arkadaşlıklar kurunuz. Belki ileride yurt dışında okumanız gerekebilir. Kendinize iyi hedefler belirleyin. İstedikten sonra başaramayacağınız hiçbir şey yoktur. Azimli olun ve isteğin başarı gelecektir. İlla da hemşire olacağım diye bir kural yoktur. İsteseniz farklı okulları okuyup başka meslek sahibi olabilirsiniz.Başarılar diliyorum. Ülkemize layık bir şekilde gidin ve gelin" şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.