Vekiller Mazbatalarını aldılar

Tarih : 2015-06-18 / Kategori : Siyaset

Vekiller Mazbatalarını aldılar

Iğdır’da 2015 genel seçimlerinin ardından milletvekili seçilen M.Emin Adıyaman ile Kıznaz Türkeli Iğdır Adliyesine gelerek mazbatalarını aldılar.

 

              Iğdır’da genel seçimlerin ardından yüzde 56.73 oy olarak milletvekilli olmaya hak kazanan Av.M.Emin Adıyaman ile Kıznaz Türkeli sabah saatlerinde Iğdır adliyesine gelerek mazbatalarını aldılar. HDP Iğdır Milletvekili Av. M.Emin Adıyaman mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mustafa Güneş’in elinden alırken, bir diğer milletvekili Kıznaz Türkeli ise mazbatasını Merkez Seçim Kurulu Başkanı Hakim Cihan Yılmaz’dan aldı.
              ‘Halkın bizlere yüklediği sorumluluğu yerine getireceğiz’
               Mazbata alma töreninde konuşan HDP Iğdır Milletvekili Av.M. Emin Adıyaman, halkın kendilerine verdikleri sorumlulukları vicdani ve ahlaki yerine getireceklerine dikkat çekerek “Halkımıza karşı sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Üzerimize düşen görevleri vicdani, ahlaki ve siyasi sorumluluklarımızla yerine getirmeye çalışacağız. Bütün halkımıza hayırlı olsun” dedi.
            ‘Kazanan halkların barışı ve kardeşliği oldu’
            Ardından konuşan HDP Iğdır Milletvekili Kıznaz Türkeli ise kazananın halkların barış ve kardeşliği olduğunu belirterek “Halklarımıza hayırlı olsun. Burada kazanan halklarımız olmuştur. Burada kazanan kardeşlik ve barış olmuştur. Dolayısıyla bunun devamı yönünde çaba sarf edeceğimize söz vermiştik. Bundan sonra da söz vermeye devam edeceğiz” dedi.             Mazbata töreni yapılan konuşmaların ardından son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.