Aras Spor 3 lig için kolları sıvadı

Tarih : 2015-06-23 / Kategori : Spor

Aras Spor 3 lig için kolları sıvadı

           İlimizi Bölgesel Amatör Lig olan BAL Liginde temsil eden Iğdır Aras spor 2015- 2016 sezonu hazırlıkları kapsamında Transfer çalışmalarına başladı.

 

       Başkan Hasan Aras,  Teknık Heyet Erol Aydemir ve Ekibiyle yola devam dedi.
     Ayrıca Iğdır Amatörünün Deneyımlı Başarılı Genç Başkanı Uğur Artantaş’ı da Futbol Şube Sorumlusu görevıne getirdi.  Takım bu sezon yine Erol Aydemir, Deniz Bakış ve Tohit Alak’a emanet. Iğdır Aras spor ayrıca Forvet Futbolcusu Kemal Aras ile bir yıllık anlaşma sağladı.
    Iğdır Aras spor Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Hasan Aras “Geçen sezon Şampiyonluğu bireysel hatalarımızdan ve tecrübesizliğimizden dolayı kaybettik. Bu yıl hedefimiz 3.Lig. Bu kentin Futbol takımının profesyonel bir ligde olması çok zor bir iş değil ve profesyonel bir ligi hak eden bir şehrimiz var yeterki hep beraber takımımıza sahip çıkalım. Transfere başladık. Futbol şubesine deneyimli kardeşimiz Uğur Artantaş’ı getirdik, bir önceki hocalarımızla devam kararı aldık. Geçen yılki performansıyla göz dolduran Kemal Aras ile anlaştık diğer fubolcularımızla da tek tek görüşeceğiz hedefimiz 3. Lig” dedi.  
       Göreve getirilen genç başkan “bizi bu göreve layık gören ARAS spor ailesine teşekkür ederim biz görevden kaçmayız. Iğdırımızın halen 3 ligde bir Takım’ı yok hep birlikte el ele verip şehir olarak kenetlenip Takım’ı 3 lige taşıyacağız trasfer görüşmelerine başladık. Kemal Aras’la anlaştık. Takımın başarısı için birlik içinde çalışacağız. Bu takım Iğdır’ın bu gençler Iğdır’ın evlatları Allah yardımcımız olsun” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası