6 Yaşındaki Enes 3 Gündür Kayıp

Tarih : 2015-07-03 / Kategori : Genel Haber

6 Yaşındaki Enes 3 Gündür Kayıp

  Iğdır’ın  Tuzluca ilçesine  bağlı, Güllüce Köyü'nde  oturan  Metin - Bahar   Tosun çiftinin 6 yaşında ki oğulları Enes 3 gündür kayıp.

 

          Iğdır ‘ın Tuzluca ilçesine bağlı, Güllüce Köyü'nde  evlerinin önünde     her zaman ki gibi  top oynayan 6 yaşındaki Enes Tosun, evlerinin kapısının önünde oynarken, aniden ortalıklardan kayboldu.
         Edinilen bilgiye göre, eve dönmeyen Enes’i her yerde arayan fakat bulamayan  ailesi jandarmaya haber vererek oğlunun bulunmasını istedi. Metin - Bahar Tosun çifti, çocuklarının kaçırılmış olabileceğini belirterek bu yönde araştırma yapılmasını istedi. Anne Bahar gözyaşları dökerek oğlunun bulunmasını istedi.
        Kendisinden haber alamayan ailesi insanlık namına görenlerin haber vermesini isterken, gelen duyumlarda kırmızı bir lüks araç içinde kaçırıldığı yönündeydi. Tuzluca ilçesine 23 kilometre uzaklıktaki Güllüce Köyü'nde yaşayan Metin - Bahar Tosun çiftinin 2 çocuğundan büyüğü olan Enes Tosun, geçtiğimiz 29 Haziran günü oyun oynamak için evden çıktı. Köyde bakkal dükkanı işleten babası Metin Tosun (33), ilkokul ikinci sınıf öğrencisi Enes'in uzun süre eve gelmemesi üzerine endişelendi. Oğlunu köyde aramaya başlayan Metin Tosun, bir arkadaşından Enes'in 33 plakalı kırmızı bir otomobile bindiğini öğrendi. Baba Tosun, bunun üzerine jandarma ve AFAD ekiplerine haber vererek yardım istedi. Köyde 3 günden beri arama yapan jandarma, Enes Tosun'un izine rastlayamadı. Jandarma, Enes'in kırmızı otomobille kaçırılma ihtimali üzerinde durarak geniş çaplı soruşturma başlattı. AFAD ekipleri de arama köpekleriyle birlikte Enes'i bulma çalışmalarını sürdürüyor.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.