Iğdır Devlet Hastanesi Aciline Allah Kimseyi Düşürmesin

Tarih : 2015-07-09 / Kategori : Gündem

Iğdır Devlet Hastanesi Aciline Allah Kimseyi Düşürmesin

Bir Doktorun sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı “Iğdır Devlet Hastahanesi Aciline Allah kimseyi düşürmesin” yazısını paylaşmak gereği duyduk.

Haberlerimizde her zaman dile getirdiğimiz sağlığın önemini bir kezde bir doktorun dile getirdiği sözlerle yayınlamak istedik.
            Babası Trafik kazası geçiren bir doktorun acille ilgili düşünce ve yazıları;  20 Haziran Cumartesi saat 5.30 civarı trafik kazası geçiren babamı ambulans hastaneye getirmeden önce Iğdır Devlet Hastanesi Aciline koştum...3 tane aile hekimi vardı ".Beyin cerrahına haber verdiniz mi " diye sorduğumda "verdik" cevabını aldım. Yaklaşık on dakika sonra babamı da ambulans hastaneye getirdi. Beyin tomografisi çekildi..Bakınca beyin kanamasını kendimde gördüm..
1. Her zamanki gibi nöbetci uzman yoktu.Listede sadece adı vardı..
2.Acilde para vererek nöbet tutturdukları aile hekimleri vardı.
3.Bir süre sonra elektrikler kesildi. Jeneratör çalışmadı. Bir saatten fazla karanlıkta müdahaleler yapıldı. Biz orada iken bir çocukda acile getirildi. RESİMDE güvenlik görevlisi ve bir şahıs cep telefonlarının ışıklarını açmış, hemşire müdahale ediyor
4. Hastamızı Erzuruma sevk edecek beyin cerrahını bekliyoruz... Babamı ancak beyin cerrahi sevk edebilir, veya bir uzman...Hastanede kimse yok..Sekiz cıvarı beyin cerrahı geliyor..Sevk evrağını hazırlıyor.. 8.30 Erzuruma doğru yola çıkıyoruz...
5.Her gün 2 uzman nöbet tutsa ayda bir bile sıra gelmez...
    Kısaca sadece sevk için beyin cerrahını 3 saat bekliyoruz..

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası