MHP’den İftar Yemeği

Tarih : 2015-07-13 / Kategori : Siyaset

MHP’den İftar Yemeği

Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen yemekte partililer ve vatandaşlar bir araya geldi.

 

          MHP Merkez İlçe Başkanı Yaşar Çeçen misafirlerini kapıda karşıladı. Çeçen yaptığı açıklamada; “Ramazan sadece oruç tutup yemek yememek değil aynı zamanda güzel peygamberimizin bize öğütlediği gibi birlik ve beraberlik zamanıdır. 
        Biz de düzenlemiş olduğumuz bu iftarla bir arada olmaya gayret gösterdik. 
       Buraya iştirak eden herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. 
    MHP Merkez İlçe Başkanlığı’nın vermiş olduğu iftara çok sayıda sivil toplum örgütü ve yöneticileri, Iğdır ili genelinde bulunan mahalle ve köylerin muhtar ve azaları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftara katılanlar arasında MHP’nin 7 Haziran seçimlerinde Iğdır’dan milletvekili adayı olan İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu da vardı. İftar programına Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Ehl-i Beyt Duaları ile başlandı. Ardından okunan ezanla davetliler hep beraber dua ederek iftarlarını açtılar. İftar sonrası konuşan Iğdırlı İşadamı ve Iğdır Kafkas- Çeçen Derneği Başkanı Muharrem Çeçen; “İftar programını düzenleyip bizi de davet edenlere teşekkür ederiz. Allahu Tealanın bize buyurduğu en güzel ve en  manalı ibadetlerden olan oruç ayının içerisindeyiz. Elimizden geldiğince Muhammed Mustafa’ya layık bir ümmet olmaya çalışıyoruz. Ramazan ayı birkaç gün sonra noktalanacak. Ben bütün halkımızdan rica ederek söylüyorum ki darda olan herkese yardım edelim. İhtiyaç sahiplerine el uzatmak Ramazan’ın en önemli eylemlerinden birisidir. Öte yandan başta Doğu Türkistan olmak üzere tüm mazlumların Dünya üzerinde emperyal güçler tarafından yaşadıkları zulümlerin artık son bulmasını yüce Allah’tan niyaz edelim.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.