Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Tarih : 2015-07-15 / Kategori : Duyurular

Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

             Sevinçlerin arttığı, sevgi ve kardeşlik duygularının güçlendiği, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel şekilde sergilenerek doruğa ulaştığı, 
umutların canlandığı Ramazan ayını geride bırakarak, birlik ve beraberliğimizin simgesi olan Ramazan Bayramını karşılamanın mutluluğunu ve neşesini hep birlikte yaşıyoruz.

 

Türk Polis Teşkilatı ve şahsım adına hizmetinde olmaktan onur duyduğum değerli Iğdırlı hemşerilerimizin Ramazan Bayramını birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları içerisinde kutlar, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anar, bayramın dostluk, huzur, mutluluk ve birlik günü olmasını dilerim.
    Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü olarak, değerli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını huzur ve güven içinde geçirmeleri için personelimiz 24 saat görevi başındadır. Siz Iğdırlı hemşerilerimin karşılaştığı her türlü asayiş, güvenlik ve trafik olayları ile ilgili ihbar, şikâyet ve yardım talepleriniz için 155 Polis İmdat Telefonu ile 225 10 20-21-22 , 0 505 318 76 00 numaralı telefonlar ve 225 10 39 faks numarası her an hizmetinizdedir. Bu vesile ile şahsım ve teşkilatım adına selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.
Yüksel BABAL
İl Emniyet Müdürü
1.Sınıf Emniyet Müdürü

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.