Judocularımızdan Büyük Başarı

Tarih : 2015-07-22 / Kategori : Spor

Judocularımızdan Büyük Başarı

          Judocularımız Ülkemizi Temsil Etmeye Devam Ediyor. Temmuz  2015  yılında MONTENEGRO yapılan judo yıldızlar Balkan Şampiyonasında  55 kg  da Ülkemizi temsilen katılan Iğdır Gençlik Spor Sporcularımızdan geçen yılın şampiyonu   Salih Yıldız  yine Balkan Şampiyonu olarak , ülkemize ve Iğdır’ımızı gururlandırdı. 

               26-28 Haziran 2015 tarihlerinde Rize'de yapılan minikler Türkiye Şampiyonasında   Iğdırlı judocularımızdan Sidar Akkuş. 50.kğ. da özlem yıldız 48.kğ      Yunus Emre ESENBOĞA 30 
kg da Türkiye şampiyonu olarak Iğdır’ı En iyi şekilde temsil ettiler Toplamda 3 . Altın madalya alarak  Türkiye Sıralamasında ikinci takım  olarak büyük kulüpleri arakada bırakarak ilimize döndüler. 
                 Derece elde eden  Iğdır Gençlik Spor Kulübü  sporcularımız ve Antrenörümüz Serkan Esenboğa  Iğdır Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdür vekili Sayın Ercan ELİK’i makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundular. Sayın ELİK” Hedeflerimizin Avrupa , Dünya ve 2020 Olimpiyatlarına sporcu yetiştirmek ve bütün imkanlarımızla sporcularımızın yanındayız  “dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.