SERKA yatırımcısı bilgilendiriliyor

Tarih : 2015-07-29 / Kategori : Genel Haber

SERKA yatırımcısı bilgilendiriliyor

Özel sektörde Iğdır'ın 10 projesi onaylandı. Kars, Ardahan ve Ağrı'nın ise toplamda 12 projesi onaylandı.

             Iğdır, Kars, Ardahan ve Ağrı ilini kapsayan Serhat Kalkınma Ajansı, yatırımcılarını bilgilendirmek üzere dün SERKA Iğdır şubesinde proje sahipleri ve danışmanlarına bilgilendirme toplantısı tertip etti.
                2015 yılı iktisadi gelişme ve mali destek programı kapsamında projesi onaylanan 12 işletme sahibi  ve resmi kurumların proje sahiplerine ve projelerini yürüten danışmanlara "Proje uygulama süreci bilgilendirme" toplantısı tertip etti ve Serka uzmanı Mahmut Dik ve Abdulkadir Boracan tarafından teknik bilgiler verildi.
                Iğdır, Kars, Ardahan ve Ağrı  illerinde faaliyet gösteren işletme sahiplerinin hazırladıkları projeler Merkezi Kars ilinde bulunan Serhat Kalkınma Ajansına sunmuş ve Ajans tarafından uzman kişiler tarafından incelemeye alınarak, gerçekçi olan projeler onaylanmıştır.
                2015 yılında özel sektörün hazırladığı 22 proje onaylanmış ve bu onaylanan projelerin 10 adedini Iğdırlı yatırımcılar almaya hak kazanmıştır. Geri kalan 12 proje'de Kars, Ardahan ve Ağrı ilindeki yatırımcılar almış bulunmaktadır. Bu arada projesi onaylanıp da sözleşme yapmayanların yerine yedekte bekleyenlerin geçirileceği belirtildi.
                SERKA projeleri kapsamında yapılan işlerin her aşaması Serka'nın uzman elemanları tarafından denetlenmekte, kaliteyi artırabilmek için ciddi manada bir efor sarf edildiği görülmektedir.
                Serka veya başka bir hibe programından yararlanan  yatırımcının, teknik şartları yerine getirmesi, kural ve kaidelere uyması, proje takipçilerinin işlerini harfiyen yerine getirmesi durumunda işlerin daha seri işleyeceği ve hak edişlerini daha çabuk alacakları açıklandı. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası