Söz Verdik Yapıyoruz

Tarih : 2015-07-31 / Kategori : Genel Haber

Söz Verdik Yapıyoruz

Melekli Beldesinde Altyapı Çalışmaları bitim aşamasında

    Melekli Belediye Başkanı Ali Varol, “Çalışmalarımız Adaletli hizmet anlayışı olacaktır.” dedi. 
    Başkan Varol, “Bir beldenin gelişmişliği noktasında önemli olan alt yapı sistemine günü birlik değil, çözümlerle yaklaşmak hizmet kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 
    Bu noktadan hareketle şehrin gelişimi yönünde alt yapı çalışmalarımızdan 17 km içme suyu hattı kendi imkan ve gücümüzle 1 yıl içerisinde  bitirildi. Susuz Mahalle kalmadı.  Bunun yanısıra Kanalizasyon çalışmalarımız yeni bazı mahalle ve sokaklarda aralıksız devam etmektedir.” dedi.
    Varol, Belediye olarak  Mahallelerin ilk etapta sorunlarını çözebilmek için acil eylem planı hazırlayarak bir ekip  kurduklarını belirterek, belediye bünyesinde yeni birimler oluşturup, hiçbir mahalleyi ayırt etmeden adaletli bir hizmet dağılımı sağladıklarını belirtti.
     Başkan Varol, “Çalışmalarımız kapsamında iller bankasının büyük desteği ile 26 Km. Kanalizasyon çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmekte. Bununla beraber Belediye olarak kendi imkanlarımız çerçevesinde Alt yapı sorunları biten cadde ve sokaklarda Kaldırım ve yol çalışmalarımız devam edeerek Parke taşı döşemelri başladı.
Melekli Belediyesi olarak Melekli beldesini hak ettiği seviyeye getirereceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.