Iğdır Aras Sporda Yeni Hoca Osman Kastan Dönemi Resmen Başladı

Tarih : 2015-08-03 / Kategori : Spor

Iğdır Aras Sporda Yeni Hoca Osman Kastan Dönemi Resmen Başladı

            Iğdır'ın BAL ligi temsilcisi Iğdır Aras sporda yeni dönem başladı. Geçen sezon Ligin ikinci yarısında büyük başarılara imza atan  ancak talihsiz sonuçlar alarak 3. Lige çıkma ümitlerini 2015-2016 sezonuna bırakan, Iğdır Aras spor  lig bitiminden sonra teknik patron Erol Aydemir ile yollarını ayırmıştı. 

 

              Uzun süredir hoca arayışı içerisinde olan ilimizin Bal Ligindeki Temsilcisi Iğdır Aras spor Arsin sporu 2. Lige çıkaran, Bafra sporu 3.Lig Play Of oynatan ve birçok takımda büyük başarılara imza atan 1963 Trabzon Doğumlu Osman Kastan ile anlaştı.Iğdır Aras spor tesislerinde Futbolcularla bir araya gelen yeni hoca ve yönetim kurulu üyeleri birlikte yemek yedi.
             İmza töreninde açıklama yapan Iğdır Aras spor Başkanı Hasan Aras "Öncelikle geçen yıl Iğdır Aras sporu çalıştıran teknik ekibe teşekkür ediyorum, takımda bulunan  oyuncularımızın çoğuyla anlaştık. Yeni Hocamızın Direktifleri doğrultusunda alacağımız oyuncularla hedefe ulaşmak istiyoruz." diyen Aras "Aras sporu başarıya ulaştırmak için gereken neyse yapılacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bunu da başarılı bir Teknik direktör olduğunu ispatlamış Osman Kastan ile anlaşarak ne kadar  iddialı olduğumuzu gösterdik. Önümüzdeki sezon hedefimiz şampiyonluk." diyerek sözlerini tamamladı.
               İmza töreninde bir açıklama yapan Iğdır Aras sporun yeni hocası Osman Kastan "Iğdır Aras sporun Başkanı Hasan Aras ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim. Bizi bu göreve getirenleri mahcup etmeyeceğiz, geçen yıl gösterilen başarının üstüne koyarak Şampiyonluğu bu Kente  getirmek için şimdiden takımı oluşturmaya başladık." diyen Antrenör Kastan "Buradan bütün takımlara başarılar dilerim." dedi.
    Iğdır Aras sporlu futbolcular yeni hoca ile ilk idmana çıktı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.