Iğdır Ars Spor’dan İl Emniyet Müdürüne Ziyaret

Tarih : 2015-08-08 / Kategori : Spor

Iğdır Ars Spor’dan İl Emniyet Müdürüne Ziyaret

           Iğdır’ın Bölgesel Amatör Ligi(BAL)Temsilcisi Iğdır Aras spor Yönetimi ve yeni Hocaları Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal’ı Ziyaret etti. 

               Yapılan ziyarete Iğdır İl emniyet müdürü Yüksel Babal, Iğdır Aras spor Kulüp Başkanı Hasan Aras, Iğdırlı iş adamı Turgay Aras, Iğdır Aras spor Basın sözcüsü Suat Deniz, Yeni Teknik direktör Osman Kastan, Yardımcı hoca Ulaş… Iğdır Aras spor yönetim kurulu üyesi Abbas Cesur ve İş adamı Suat Karadağ katıldı. Geçen sezon BAL Ligine yükselen Iğdır Aras spor İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal’ı Fahri Başkan ilan etmişti. Toplantıda konuşan Babal, Iğdır Aras sporun geçen yıl Fahri Başkanlığını yapmıştım nasip olursa Yine Iğdır Aras sporla çalışmak istiyorum. Turgay Aras ve Hasan Aras bu takımın elinden tuttuğu sürece daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Yeni Hocaların takıma faydalı olacağını düşünüyorum, İnşallah Bu sezon Takımı 3. Lige çıkaracağız dedi.
          Yeni Teknik direktör Osman Kastan ise şöyle konuştu, Iğdır’a geldikten sonra görmüş olduğumuz misafirperverlikten dolayı çok memnunuz, kulübün İlkesini ve hedefini ortaya koyarak herkes elinden geleni yapıyor, bizde Iğdır Aras sporu 2015/2016 sezonunda hak ettiği yere taşımak için çalışıyoruz, İnşallah Yılsonunda muvaffak oluruz. Sadece Emniyet Müdürümüz Kulüp Yöneticileri ile değil bütün Iğdır ile bütünleşmek istiyoruz, birlikten güç doğar bu gücü arkamızda görmek istiyoruz. Bizde Sahadaki performansımızla sezon sonucunda hedefe ulaşacağız dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.