MHP Iğdır İl Binasının Açılışı Yapıldı

Tarih : 2015-08-22 / Kategori : Siyaset

MHP Iğdır İl Binasının Açılışı Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır İl Başkanlığı Zübeyde hanım bulvarı Akbank bitişiğinde ki teşkilat hizmet bürosunun  açılışını gerçekleştirdi.

 

     Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır İl Başkanlığı Zübeyde hanım bulvarı Akbank bitişiğinde ki teşkilat hizmet bürosunun  açılışını gerçekleştirdi.
    Açılışa İl Teşkilatı,  İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocakları teşkilatı, İl Genel Mecsis Üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri ve  bir çok Partili katıldı.
    MHP Iğdır İl Başkanlığı yeni hizmet binasında açıklama yapan  MHP Iğdır İl Başkanı Üstün Eğrice açıklamasında şunları kaydetti; Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli partililer ve saygıdeğer basın mensupları Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın  Dr. Devlet Bahçelinin emirleri doğrultusunda İl Teşkilatımızın değerli üyeleri ile birlikte görevi devralmış bulunmaktayız. 
    İl Teşkilatımız, Merkez İlçe Teşkilatımız, İlçe Teşkilatlarımız ve Ülkü Ocakları teşkilatlarımız ile uyum içerisinde, saygıdeğer, kadirşinas Iğdır halkı ile  bütünlük içerisinde hizmet etmeye çaba sarf edecek, birlik ve kardeşlik meşalesini yakacak, küskünlükleri bir daha indirmemek üzere rafa kaldıracağız. 
    Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak, inandığımız ülkümüze hizmet etmek bizler için onurdur, şereftir. Bu davaya gönül vermiş, bedel ödemiş, can vermiş olan şehadete erenleri rahmetle, yaşıyor olanlarını minnetle yad ediyoruz. Şehitlerimizin aziz hatıralarını ilelebet yaşatacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. 
    Sevgili dava arkadaşlarım, kıymetli misafirler, saygıdeğer basın mensupları. Milliyetçi Hareket Partisinde hiç kimse  adamın adamı değildir. Hepimiz davamızın adamıyız. Bizim davamız Vatandır, Bayraktır ve Aziz milletimizdir. Biz vatanımızın da, bayrağımızın da, milletimizin de emrindeyiz. 
    Bu kutsal vatan toprağı için kimse iştahını kabartmasın. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçelinin dediği gibi, bin yıllık kardeşlik hukukumuzu kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz. Bu ülke ne bir kişinin egolarını tatmin etmesi için heba edilebilir; ne de, kimin maşası oldukları belli olmayan terör uzantılarına heba edilebilir. Biz 80 milyonluk güçlü bir ülkeyiz. Biz 80  milyonla birlikte güçlüyüz ve öylede kalacağız. Misak-ı Mlli sınırları içinde yaşadığımız halkımıza gönlümüzü vermişiz, bizi onlardan, onları bizden hiçbir dahili ve harici unsur ayıramaz. Bu konudaki çabalar beyhudedir.     Bu ülke geçmişte olduğu gibi şimdi de üzerinde oynanan oyunları el birliğiyle, gönül birliğiyle alt edecektir.     Sevgili katılımcılar; sizlerde biliyorsunuz ki, yerel de Iğdır halkımızın genelde de ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacı olduğu süreçten geçiyoruz. Iğdır MHP kadroları olarak mesuliyetimizin ne denli hassas ve ağır olduğunun farkındayız. Tek bir insanımızı dahi göz ardı etme lüksümüz yoktur. Elimizi, ayrım gözetmeksizin tüm hemşehrilerimize uzatmaktayız. Büyüklerimizin tecrübesi ve yol göstericiliğinden, gençlerimizin enerjisi ve aktivitelerinden, ana-bacılarımızın yüreklerinden alacağımız güvenle inşallah beklediğimiz başarılara kavuşacağız. Bizler hangi konumda olursak olalım halkımızın ve kutsal davamızın bir neferiyiz.     Her daim halkımızın emir, eleştiri ve tavsiyelerine hazır olacağız. Halkımız ne emir buyurursa biz emrlerinde olacağız. Siyaseti, halkımızın fikir ve düşünceleri doğrultusunda şekillendireceğiz.     Temiz, şeffaf, ahlaklı bir siyaset yapma idealimize de ancak bu şekilde ulaşacağımıza inanmaktayız. Bizden önce bu görevlerde bulunan, emek ve çabalarıyla halkımıza ve davamıza hizmet sunan her bir dava büyüklerimizi, kardeşlerimizi minnetle anıyoruz. Bu görev değişikliğinde onların tecrübelerinden mutlaka faydalanacağız. 
Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor, Rabbimden yükümüzün ağır yolumuzun uzun olduğu bu süreçte bize başarı bahşetmesini temenni ediyorum. 

 İl yönetim kurulu üyelerimiz 
1-Üstün Eğrice  (Başkan) 
2-Ertuğrul Eren (Başkan Yardımcısı) 
3-Ersoy İçer (Başkan Yardımcısı) 
4-İrfan Kurtkan (Başkan Yardımcısı) 
5-Özer Ertekin (Başkan Yardımcısı) 
6-Mustafa İz (İl Sekreteri) 
7-Nevzat Taylay (Muhasip) 
8-Av. Adem Toymuş 
9-Av. Gökmen Aşkar 
10-Emrah Güzel 
11-Burhan Akdan 
12-Erkan Fırat 
 13-Uğur Karadağ 
14-Haydar Ali Erol 
15-Kürşat Yaltı 
16-Yaver Karaduman 
17-İlker Sarcan 
18-Murat Kavza 
19-Nevzat Gürcan 
20-Tolgahan Karadağ 
21-Özcan Zorman 
22-Özbey Güneş 
23-Ali Çevik 
24-Ümit Zengi 
25-Haydar Ali Uca 
26-İbrahim Dizman 
27-Taner Çankaya 
28- Emre Şimşek 
29-Murat Daşdemir

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.