Iğdır’da Kurulan ‘Aras Seyahat’ Yurdun Dört Yanına Hizmet Sunacak

Tarih : 2015-08-25 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’da Kurulan ‘Aras Seyahat’ Yurdun Dört Yanına Hizmet Sunacak

Kara yolu yolcu taşımacılığı sektöründe büyük araç filosuna sahip İş Adamı Hasan Aras, lider markası Iğdırlı Turizm yanında kurduğu ‘Aras Seyahat’ ile yurdun dört bir yanına modern yolcu taşıma hizmeti sunacak.

  Şehirler arası ve uluslararası yolcu taşımacılığı sektöründe Iğdır’dan Türkiye'nin lideri olarak, yüzlerce araç ile hizmet veren İş Adamı Aras,  yeni kurduğu ‘Aras Seyahat ile 13 adet VİP Süit aracı filosuna dahil etti.
           Aras Seyahat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aras yaptığı açıklamada,  kuruluşlarından bu güne, ülke genelinde ve uluslar arası alanda, gerek yolcu taşımcılığı ile gerekse, nakliye taşımacılığı ile sektörde liderliklerini korumayı başardıklarını söyledi.
          Aras, “2015 yılında da sağlam finansal yapımız ve kurumsal yönetim anlayışımızdan aldığımız güçle Türkiye'nin birçok ilinin yanı sıra, Azerbaycan ve İran, Irak olmak üzere tarifeli seferlerimize devam etmekteyiz.  Sektörün lideri olarak 2014 yılında binlerce yolcu taşıdık. 2015 yılında ise bu hedefimizi dahada büyütme amacındayız.  Bu nedenle, bu gün ‘Aras Seyahat’ı’  kurarak hizmete sunduk.
           Bu kapsamda ilk olarak aldığımız 13 det VIP süit 2+1 otobüs ile filomuzu daha da güçlendirdik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün en genç filosuyla kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin dört bir yanına  2+1 Suit, Class araçlarımız ve kaliteli hizmet anlayışımız ile hizmet vereceğiz.Herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
    Daha sonra Dualar eşliğinde  Kurban kesildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası